Klaassen ‘vertrouwt op de scheidsrechter en de VAR’

Foto: Klaassen ‘vertrouwt op de scheidsrechter en de VAR’

Davy Klaassen speelde gisteren weer eens een belangrijke rol voor Ajax, dat in de GelreDome afrekende met Vitesse. Hij maakte de 1-1 tegen de Arnhemmers, waarna het duel beslist werd door een goal van Edson Álvarez.

“Als we uiteindelijk de titel pakken, zijn dit wel de wedstrijden waar je met tevredenheid op terugkijkt”, wordt de middenvelder vandaag geciteerd door De Telegraaf. “Potjes waarin het niet makkelijk gaat, maar die je er toch uitsleept.”

Mr. 1-0 maakte dit keer de 1-1: “Hoe bang ik was dat de goal zou worden afgekeurd? Op het moment dat ik werd aangespeeld, stond ik buitenspel, maar doordat de tegenstander (Nicolas Isimat-Mirin, red.) de bal duidelijk wilde wegkoppen, ontstond een nieuwe situatie. Uiteindelijk vertrouw je op de scheidsrechter en de VAR. Zij zien het uiteindelijk toch het beste.”

Klaassen heeft nu al zin in 19 maart, want dan komt koploper Feyenoord op bezoek in de Johan Cruijff ArenA… “Waar wij invloed op hebben, zijn onze eigen wedstrijden. Die moeten we winnen. En natuurlijk hopen we dan dat Feyenoord al iets heeft laten liggen. Maar dát hebben wij niet in de hand.”

Bekerduel met De Graafschap

Aankomende donderdag moet Ajax alweer aan de bak, dit keer in de KNVB Beker tegen De Graafschap (uit). Mogelijk voert trainer John Heitinga een aantal wisselingen door, al wil de hoofdrolspeler in dit verhaal ‘gewoon’ in actie komen: “Ik wil altijd spelen ik voel me goed. Wat de trainer in gedachten heeft, weet ik niet. Maar ik hoop dat hij me opstelt.”

Gaat Ajax van De Graafschap winnen?

  • Ja
  • Nee
266+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie