Kijk jij het Nederlands elftal ook met duizenden Grote Spelers? 

Foto: Kijk jij het Nederlands elftal ook met duizenden Grote Spelers? 

Ken jij de Oranjestrijders al? Duizenden Oranjefans die het Nederlands elftal naar de overwinning willen juichen in de Jaarbeurs Utrecht. Samen met Tino Martin, Frans Duits, Wolter ‘we zijn er weer bij’ Kroes en vele andere artiesten maken we er een fantastisch Oranje feest van. En het leuke is: jij kan er ook bij zijn! Winst of geen winst, in de Jaarbeurs is het gegarandeerd feest. Met een mega scherm, koud bier, goed voetbal en de leukste artiesten zorgen we met z’n allen voor een onvergetelijk winters WK. 

Ik wil tickets!

Hoe werkt het precies? Heel simpel! Je zet bij BetCity een betje op de eerstvolgende wedstrijd van het Nederlands Elftal en jij maakt kans op 4 tickets voor jou en je vrienden voor die wedstrijd. Bovendien kun je ook nog zo’n uniek Grote Speler shirt claimen zodat we met z’n allen in het oranje gekleed zijn in de Jaarbeurs. 

GROTE SPELER WK-SHIRT

Wij geven iedereen die €10 inzet op een weddenschap in het sportsbook een uniek Grote Speler Oranje shirt! Zet je weddenschap vóór 20 november, ontvang dit unieke WK shirt van ons en ga binnen no-time als Grote Speler door het leven! Ben jij klaar om de show te stelen? Als Grote Speler sta jij dit WK in ieder geval niet voor aap. 

Ga naar BetCity en scoor je pakkie

Volg BetCity ook op Instagram en blijf op de hoogte van de laatste promoties en de beste odds!

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie