Jong NAC-speler Dandare neergestoken

Soccernews

Jong NAC-speler Marlon Dandare ligt momenteel zwaargewond in het ziekenhuis. De voetballer werd dinsdagavond in Rotterdam neergestoken.

Dandare werd na de intensive care van het ziekenhuis afgevoerd, waarna hij direct een operatie moest ondergaan. Zijn toestand is inmiddels stabiel, maar de trainer van Jong NAC Koos Waslander liet weten dat Dandare nog erg veel pijn heeft.

Koos Waslander (trainer jong-NAC) werd woensdagochtend gebeld door de moeder van Marlon Dandaré. “Ze vertelde me dat Marlon was neergestoken en dat ze de hele nacht aan het opereren waren geweest om hem weer stabiel te krijgen. Dat lijkt nu het geval te zijn, want hij is inmiddels van intensive care af.” Waslander ging donderdagochtend naar het ziekenhuis, maar werd van zijn bezoek niet heel veel wijzer. “Hij was ernstig gewond, dat heb ik wel begrepen. Zijn lever was geperforeerd, dus dan kun je wel nagaan hoe dat er van binnen moet hebben uitgezien. Hij heeft gisteren op intensive care gelegen, maar zijn toestand bleek na verloop van tijd stabiel en hij ligt nu op de afdeling. Hij was bij kennis, maar had behoorlijk veel pijn, dus ik heb niet of nauwelijks met hem kunnen praten.” Over de toedracht van de steekpartij en waar en wanneer het precies gebeurd is, weet Waslander niets. “Ik heb wel begrepen dat hij – voor zover dat mogelijk was, lijkt me – inmiddels verhoord is door de politie.” Waslander weet evenmin iets over prognoses. “Nee, nee. Of hij er helemaal bovenop komt en hoe lang dat dan gaat duren, ik weet het op dit moment echt niet. Ik probeer in contact te komen met zijn moeder, maar tot dusver nog zonder succes.”

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie