Jansen reageert op Ajax-interesse Reijnders

Foto: Jansen reageert op Ajax-interesse Reijnders

AZ heeft de focus volledig op de return tegen Lazio donderdagavond. Trainer Pascal Jansen reageerde dan ook luchtig op de vermeende interesse van Ajax in Tijjani Reijnders.

Interesse voor Reijnders als compliment

Door de prestaties van uitblinker Reijnders, heeft de middenvelder zich in de kijker van Ajax gespeeld. Jansen werd er naar gevraagd tijdens de vooruitblikkende persconferentie. “Ik heb er heel kort even met Tijjani over gesproken en hem een groot compliment gemaakt dat er zoveel aandacht aan hem wordt besteed. Het feit dat er veel aandacht voor was, dat hebben we besproken en als groot compliment gezien”, klonk Jansen nuchter.

Onder de indruk in Rome

Even later ging het dan toch over het treffen met de Italianen. AZ won knap met 1-2 in Rome, maar stond vooral in de beginfase behoorlijk onder druk. “We hebben gesproken over de eerste twintig minuten. We waren iets te veel onder de indruk”, aldus de oefenmeester. Dat zal ze donderdag vermoedelijk niet meer gebeuren. “Ik ken deze jongens vrij lang, we zijn heel erg sterk in het vasthouden van onze routines. Dat biedt heel veel houvast voor de voorbereiding op deze belangrijke wedstrijd.”

AZ verkeert in een prima vorm de laatste weken, maar eigenlijk al heel het seizoen. Naast de zege op Lazio werden ook de laatste drie Eredivisie-duels in winst omgezet.

Maakt Reijnders de eerste goal tegen Lazio?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Zie je Reijnders als sterkhouder van dit AZ?

  • Absoluut!
  • Nah…
349+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie