Jansen kwaad op AZ: “Doodstil in de kleedkamer”

Foto: Jansen kwaad op AZ: “Doodstil in de kleedkamer”

Pascal Jansen is in de tweede helft geschrokken van de wijze waarop zijn ploeg op het veld stond. De oefenmeester liet tegenover ESPN weten dat hij zijn team niet herkende.

Geschrokken Jansen na nederlaag AZ

De Alkmaarders kwamen donderdagavond in Bosnië en Herzegovina op een riante 0-3 voorsprong te staan en gingen de tweede helft dan ook met vertrouwen in. Na een snelle aansluitingstreffer nam Zrinjski Mostar het overwicht echter over en slaagde het erin om uiteindelijk een 4-3 overwinning te boeken.

Het zorgde voor veel ongeloof bij de hoofdtrainer, die AZ in de rust juist de opdracht had gegeven om scherp aan het tweede bedrijf te beginnen. Jansen is daarom van mening dat zijn ploeg het zichzelf mag verwijten en heeft in de kleedkamer weinig gezegd tegen zijn spelers. “Hier zijn geen woorden voor”, oordeelde Jansen.

Onbegrip over teleurstellende tweede helft

Hoewel Jansen teleurgesteld was, besloot hij dat stilte even goed was. “Het was uiteraard doodstil in de kleedkamer en die stilte hebben we ook echt wel even gepakt. We hebben geluisterd naar wat er in het stadion te horen was en hoe de tegenstander binnenkomt. Die pijn moet je dan ook incasseren en voelen.”

“Ik heb dit AZ in de laatste anderhalf jaar nog nooit gezien. Ik heb hier ook geen verklaring voor. Dit is beneden alle peil wat we in de tweede helft hebben laten zien. Daar zijn we allemaal verantwoordelijk voor.” Aankomend weekend gaat AZ in de Nederlandse competitie op bezoek bij PEC Zwolle.

Is de wedstrijd van AZ een incident?

  • Ja, absoluut
  • Nee, zeker niet
221+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie