‘Jahanbakhsh blijft bij Feyenoord, Walemark mogelijk níét’

Foto: ‘Jahanbakhsh blijft bij Feyenoord, Walemark mogelijk níét’

De afgelopen weken waren er signalen dat Alireza Jahanbakhsh zou gaan vertrekken bij Feyenoord, waar met name Panathinaikos interesse toonde. Maar inmiddels is duidelijk dat de Iraniër ‘gewoon’ het seizoen af zal maken in De Kuip.

Feyenoord bereikte geen akkoord met Panathinaikos over een afkoopsom. “Ondertussen wist Panathinaikos zich te versterken met Daniel Mancini, die voor €3.000.000 overkwam van Aris Saloniki”, schrijft de website 1908 nu. “Een transfer naar Griekenland zit voor Jahanbakhsh niet langer in het verschiet; ook speelt er momenteel niets concreets rond een mogelijk vertrek van de Iraans-international.”

Naar verluidt wil Jahanbakhsh zelf ook graag blijven om zich vol op de titelstrijd met Feyenoord te kunnen richten. Iemand die mogelijk nog wél vertrekt uit Rotterdam vandaag of morgen is Patrik Walemark. De club ‘heeft de deur op een kier gezet’ voor een mogelijk verhuur van de tobbende Zweed.

Walemark mogelijk nog verhuurd

“Tot een concrete aanbieding kwam het vooralsnog niet. De Rotterdammers willen alleen luisteren naar aanbiedingen van ‘clubs die op- of net onder het huidige niveau’ spelen. Feyenoord Wålemark daarbuiten alléén van de hand doen wanneer het zelf ook nog wat terug kan halen. Zelf iets (terug)halen lijkt vooralsnog nihil: De laatste uren van de transfermarkt zijn aangebroken en de Rotterdammers zijn vooralsnog niet concreet bezig met versterking voor de voorhoede”, aldus 1908.

De 21-jarige Walemark heeft tot dusver in Nederland aangetoond een erg grillige speler te zijn. Hoge pieken, diepe dalen. In twintig officiële optredens was hij goed voor twee goals en drie assists.

Feyenoord kampioen?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Feyenoord moet Walemark verhuren

  • Eens
  • Oneens
948+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie