Inzaghi neemt het op voor ontgoochelde Lukaku

Foto: Inzaghi neemt het op voor ontgoochelde Lukaku

Na een zeer matig WK voor België kreeg Romelu Lukaku de nodige kritiek te verwerken. Zijn trainer bij Internazionale, Simone Inzaghi, nam het op voor de spits.

Lukaku kwakkelde de voorbije maanden met verschillende blessure en kon nauwelijks in actie komen voor land en club. Tijdens het WK kon hij invallen bij de stroef spelende Rode Duivels in de slotfase. Tegen de Kroaten was het erop of eronder voor onze zuiderburen. België ging uiteindelijk in de groepsfase onderuit, mede nadat Lukaku verschillende grote kansen miste. Big Rom toonde zijn frustraties na afloop, door onder meer los te gaan op een dug-out.

Teleurgesteld

Tijdens een persconferentie op Malta stak Inzaghi de aanvaller een hart onder de riem. “Hij was duidelijk teleurgesteld. Het is het WK en hij geeft veel om zijn nationale team”, klonk het. “Hij speelde 45 minuten en had drie kansen die België de hele wedstrijd niet kon creëren”, verdedigde de Italiaan Lukaku. “Als ze die kansen nog krijgen, moet een spits rustig blijven”, gaf hij toch een puntje van kritiek.

Inter kende een wisselvallige eerste seizoenshelft. Zo bevindt de Nerazzurri zich teleurstellend op de vijfde plaats in de Serie A. Op 4 januari hervat het de competitie direct met de topper tegen koploper Napoli. In de Champions League bereikten de Italianen wel knap de volgende ronde, ten koste van FC Barcelona.

Verwacht je veel van Lukaku de rest van het seizoen?

  • Ja, die komt terug op zijn oude niveau
  • Nee, niet echt
21+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie