Inhaalwedstrijden bij Unibet: met AZ én PSV

Foto: Inhaalwedstrijden bij Unibet: met AZ én PSV

Wegens Europees voetbal werden er onlangs verschillende Eredivisie-duels verplaatst door de Nederlandse voetbalbond (KNVB) en die worden deze midweek ingehaald. Onder meer PSV en AZ komen in actie en bookmaker Unibet speelt natuurlijk weer mee!

Er staan deze midweek drie duels op het programma: PSV tegen FC Volendam, FC Twente tegen Excelsior en AZ tegen NEC Nijmegen. Dat lijken misschien makkelijk te voorspellen wedstrijden, maar het drukke speelschema van de desbetreffende clubs zou tot verrassingen kunnen leiden…

Doelpuntenfestijn in Rotterdam

Is men bij PSV bijvoorbeeld nog wel fris? De Europese duels met AS Monaco (waarvan één met een verlenging) en Rangers hebben er ongetwijfeld ingehakt, mede door het (gebrek aan) resultaat: géén Champions League-voetbal. Al was daar tegen Excelsior weinig van te merken. De Eindhovenaren wonnen maar liefst met 1-6 in Kralingen en oefenmeester Ruud van Nistelrooy gaf zijn team een compliment: “Ik vind de reactie top van het team. Daar hebben we het van tevoren over gehad. Je gaat naar het kunstgras van Excelsior. Het is dan de vraag wat de uitschakeling doet met het team.”


Met het oog op een mogelijke transfer is het natuurlijk de vraag of Cody Gakpo wel in actie komt tegen Volendam. Hoe je het echter ook wendt of keert: PSV is voor eigen publiek de grote favoriet (1.12). De odds voor een andere uitkomst dan een overwinning van de thuisploeg liggen dan ook bijzonder hoog: 11.50 voor een gelijkspel en maar liefst 23.00 voor een uitzege. Handicaps leiden tot de volgende quoteringen: 1.26 voor winst van PSV met meer dan één goal verschil, 1.70 bij meer dan twee doelpunten verschil, 2.65 bij meer dan drie en 4.60 bij meer dan vier.

Nieuwe dubbelslag?

Xavi Simons scoorde twee goals tegen Go Ahead Eagles en herhaalde dat kunstje tegen Excelsior. Maakt hij tegen Volendam wéér een doelpuntje? Dat kan je 2.38 keer je inzet opleveren. En bij twee treffers is dat liefst 9.50 keer.

Ook bij FC Twente tegen Excelsior en AZ tegen NEC Nijmegen zijn de verhoudingen natuurlijk duidelijk. De Tukkers en de Alkmaarders moeten in staat geacht worden om zege te vieren, à respectievelijk 1.48 en nog een keer 1.48 keer je inleg. Gelijke spelen leiden tot quote (eveneens twee keer) van 4.75 en Excelsior en NEC zijn de grote underdogs (twee keer 7.25). Het ligt dus voor de hand om in te zetten op drie gemakkelijke thuisoverwinningen, maar vaak loopt het allemaal nét een beetje anders…Unibet

Ons land telt inmiddels een flink aantal gelicentieerde bookmakers, maar er kan er maar één de grootste zijn. Die eer is weggelegd voor… Unibet, een wedkantoor dat het zelfs voor elkaar heeft gekregen dat er in de volksmond gesproken wordt van ‘een Unibetje zetten’ in plaats van ‘een wedje’. Inmiddels hoort de ‘bookie’ er weer helemaal bij (Unibet heeft een vergunning gekregen van de Kansspelautoriteit). En om dat te vieren biedt de bookmaker jou een mooie bonus aan: €40 aan freebets bij €10 inzet! Claim hier jouw welkomstcadeautje!

Check de odds alsjeblieft zelf voordat je inzet. De quoteringen in dit artikel zijn op het moment van schrijven juist, maar kunnen natuurlijk veranderen!

Verwacht jij makkelijke thuisoverwinningen?

  • Ja
  • Nee
51+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie