“Ik hoef, hoe gek dat ook klinkt, niet loyaal te zijn aan hem”

Foto: “Ik hoef, hoe gek dat ook klinkt, niet loyaal te zijn aan hem”

Henk Fraser stapte vorige week noodgedwongen op na een incident met Amin Younes, die hij bij zijn keel greep tijdens een training. Assistent Aleksander Rankovic betreurt de situatie enorm.

Het gesprek tussen de directie van FC Utrecht en Fraser noemt hij ‘rommelig’. “Het was niet makkelijk. Ik moet wel de groep een compliment maken. Ze hebben de knop omgezet en echt heel goed getraind de afgelopen periode. Ook in Spanje. Voor mij persoonlijk was dat wel een opluchting”, vertelt Rankovic aan Voetbal International.

Rankovic was vier handen op een buik met Fraser, dat maakt het extra zwaar. “Absoluut. Ik zou ook liegen als ik zou zeggen dat het me niks doet. Op het moment dat het gebeurt en Henk weggaat raakt me dat wel. Ik heb met Henk heel goed gesproken over de situatie tussen ons. Hij heeft meermaals aangegeven dat hij graag wil dat wij als staf blijven. Dat is voor mij wel belangrijk.”

Niet loyaal

Twee jaar terug stapte Fraser nog op bij Sparta omdat Rankovic weg moest, andersom doet Rankovic dat nu níét. “Dat is iets wat altijd in je hoofd speelt. Maar de situatie tussen Henk en mij bij Sparta Rotterdam was compleet anders dan nu. Ik hoef, hoe gek dat ook klinkt, niet loyaal te zijn. Ik heb nog steeds heel goed contact met Henk, dagelijks. Hij is hartstikke blij dat ik ben gebleven. Als wij het hier goed doen, dan bevestigt het ook dat hij op de goede weg was. Wij trekken zijn werk door.”

Verliest Utrecht van Feyenoord na de winter?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Snap jij dat Rankovic niet loyaal is?

  • Ja
  • Nee
259+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie