‘Ihattaren kent toekomstplan’

Foto: ‘Ihattaren kent toekomstplan’

Mohamed Ihattaren wist het zeker: na zijn vertrek bij Ajax zou hij sterker terugkomen dan ooit. Nu staat de aanvallende middenvelder nog steeds onder huurcontract bij de Amsterdammers, dus deed hij zijn woord nog steeds eer aan. Zelfs toen hij opgepakt werd – en inmiddels weer op vrije voeten is. Wat nu?

Mohamed Ihattaren blijft de gemoederen in Nederland bezighouden. Sinds de voorbereiding op het huidige voetbalseizoen, waar Ihattaren zich weer van zijn meest sportieve kant liet zien, is de aanvallende middenvelder buiten beeld. Of ja, als het om voetbal gaat.

Ihattaren zou door ernstige bedreigingen aan zijn adres niet naar de club kunnen komen. De auto van de aanvallende middenvelder vatte daarna vlam, hij werd gespot na een gevangenisbezoekuur en zijn hobbelige liefdesleven werd net zo uitgelicht als die van André Hazes.

Mohamed Ihattaren

Ihattaren is inmiddels weer op vrije voeten, schreef zijn advocaat Sander Janssen op Twitter. Het is volgens de advocaat ook duidelijk wat Ihattarens plan is voor de komende tijd: “Hij zal zo snel mogelijk terugkeren naar Italië om daar zijn trainingen te hervatten”, valt er in het persbericht te lezen.

Volgens Janssen wil Ihattaren zich (voor de zoveelste keer) weer focussen op het voetballen: “Hij hoopt dat hem de rust en gelegenheid zal worden geboden zich weer honderd procent te kunnen richten op waar het voor hem – en zeker in deze tijd: velen met hem – allemaal om draait, het voetbal.”

Waar de aanvallende middenvelder dat precies gaat doen, is nog onbekend. Ihattaren heeft nog een doorlopend contract tot de zomer van 2025 bij Juventus, dus de Italiaanse grootmacht zal een oplossing moeten vinden voor de situatie van de jongeling. Een nieuwe verhuurperiode lijkt het meest voor de hand liggend, al valt het ook niet uit te sluiten da Juventus het contract met de Nederlander verscheurt.

Binnen het Nederlandse voetbal houden grote namen nog steeds hoop in Ihattaren. Zo ook Willem van Hanegem. “Als je bij die familie thuis bent en je ziet daar Nouri liggen, dan kun je als je net zo’n goede speler bent – in aanleg misschien wel beter – toch alleen maar denken: Ik kan nog wel lopen, ik kan nog wel alles doen dus ik zal alsnog iedereen laten zien hoe goed ik eigenlijk ben. Zo zou ik het vinden.”

Juventus wint de Champions League!

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Heb jij nog hoop voor Ihattaren?

  • Ja
  • Nee
1241+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

19:22
0+
‘Santiago Giménez neemt transferbesluit’
19:10
28+
‘Ajax heeft groot nieuws voor Brobbey’
19:00
4+
Nieuwe club Geertruida, Taylor naar EK en Eindhoven de BESTE! | Twee Viertje met Aad #79
18:48
42+
Dost absent bij bekerfinale NEC: ‘Hij heeft er niet zoveel zin in’
18:33
48+
Slot deelt blessure-update richting bekerfinale
18:18
76+
‘Club concreet voor Frenkie de Jong, Barça twijfelt’
18:17
95+
Sturing en KNVB reageren op Vitesse-doodsteek
18:00
5+
Oranje sterkhouders terug in selectie Paris Saint-Germain
17:49
93+
Vitesse deelt video na vonnis KNVB: “Het doek is gevallen”
17:39
508+
‘Ontslag Joep Schreuder na bizarre vraag aan Hancko’
17:25
574+
Spaanse media onthullen groot nieuws over Ajax en Xavi
17:11
28+
Lazio-speler kan contract voor 100 euro verlengen
17:00
76+
(N)iets weerhoudt Feyenoord van de Dennenappel
16:59
26+
Feyenoord-boegbeeld tekent voor twee jaar bij
16:47
1143+
Vitesse krijgt 18 punten in mindering, degradatie een feit
16:34
449+
Grote Kroes-climax lijkt stapje dichterbij
16:21
52+
Hancko: “Ik wil zo’n nederlaag niet nog een keer ervaren”
16:05
1705+
Vermoedelijke opstelling Feyenoord in bekerfinale tegen NEC: Trauner en Bijlow terug
15:54
97+
‘Volendam herhaalt Van de Ven-trucje met Veerman’
15:40
224+
‘Lozano in ruildeal weg bij PSV’
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie