‘Hertha mogelijk nieuwe club Matthäus’

Soccernews

Lucien Favre is pas ontslagen bij het Duitse Hertha BSC. De clubleiding heeft mogelijk al een vervanger op het oog. De oefenmeester die in het vizier van de Berlijnse club zou staan is Lothar Matthäus.

[i]Die Alte Dame[/i] is de Bundesliga niet volgens plan begonnen. Met drie punten uit zeven duels neemt men de laatste plaats op de ranglijst in. Afgelopen seizoen eindigde Hertha nog knap op de vierde stek. In het Olympisch Stadion van Berlijn hoopt men dat de club deze prestatie minimaal kan evenaren. Ex-international Matthäus zou de ideale trainer zijn om deze doelstelling te bereiken.

De 48-jarige recordinternational heeft nog geen baan als trainer gehad in Duitsland, maar hij ambiëert wel een trainerscarrière bij een Bundesliga-club. “Er is nog geen contact geweest met Hertha, maar het zou mooi zijn om in de Bundesliga te werken”, vertelde Matthäus.

De oud-verdediger van onder meer Bayern München en Internazionale was als coach actief bij Rapid Wien, Partizan Belgrado, Hongarije (bondscoach), Atlético Paranaense, Red Bull Salzburg en Maccabi Netanya.

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie