Hereniging Conte en transfervrije Perisic bij Tottenham

Foto: Hereniging Conte en transfervrije Perisic bij Tottenham

Ivan Perisic vervolgt zijn loopbaan in de Premier League. De 33-jarige middenvelder annex aanvaller gaat aan de slag bij Tottenham Hotspur, dat hem transfervrij overneemt van Internazionale. De Kroatisch international tekent tot medio 2024 in Londen.

De overstap van Perisic naar Spurs hing al een tijdje in de lucht. Maandag werd hij gekeurd in de Engelse hoofdstad, een dag later werd de deal wereldkundig gemaakt. De Kroaat komt op voorspraak van manager Antonio Conte, die bij Internazionale al met hem werkte. De oefenmeester kijkt veel rond in Italië naar mogelijke versterkingen voor Tottenham: zo haalde hij afgelopen winter nog Dejan Kulusevski en Rodrigo Bentancur op bij Juventus.

Successen

Perisic en Conte vierden grote successen samen in Milaan. Zo doorbraken ze vorig jaar de lange hegemonie van alleenheerser Juve. Bij Spurs krijgt Perisic weer de kans om zich op het hoogste niveau te bewijzen, de ploeg eindigde als vierde in de Premier League en gaat zo de Champions League in komend seizoen.

Verder speelde Perisic onder meer bij Bayern München (huur), VfL Wolfsburg, Borussia Dortmund en Club Brugge. In 2020 won hij de Champions League met Bayern, de grootste triomf uit zijn carrière. 

TIP: Ruim 2x je inleg als Kroatië zegeviert tegen Oostenrijk. Claim nu €250 bonus bij Circus, klik hier!

Snap je dat Spurs hem haalt?

  • Tuurlijk, zeker transfervrij
  • Nee, geef jeugd dan de kans
19+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie