Heracles Almelo schrapt rondrit na tragisch ongeval in Zeeland

Foto: Heracles Almelo schrapt rondrit na tragisch ongeval in Zeeland

Heracles Almelo kroonde zich vrijdag tot kampioen van de Keuken Kampioen Divisie. Jong Ajax werd met 2-0 verslagen, waardoor Heracles PEC Zwolle uiteindelijk op doelsaldo voorbleef. De club wordt zondag gehuldigd, maar ziet wel van een rondrit door de stad.

Heracles toont medeleven

Heracles zou met een open bus door de stad gaan, maar vertelt op de clubsite daarvan af te zien. Dat naar aanleiding van van een tragisch ongeluk met een kampioenswagen op zaterdagmiddag in Yerseke, waarbij een 5-jarig meisje om het leven kwam.

“Heracles Almelo leeft mee met de nabestaanden. Na overleg met de Gemeente Almelo en de vervoerder Bolk vinden wij het op dit moment ongepast om het behaalde kampioenschap op de platte kar te vieren”, meldt de club. De huldiging in de binnenstad gaat wel door stelt Heracles. “Heracles Almelo wil er morgenmiddag met iedereen die de club een warm hart toedraagt een groot kampioensfeest van maken. De selectie rijdt met de spelersbus vanaf het stadion rechtstreeks naar de binnenstad. Op het Marktplein start om 16.30 uur het voorprogramma. De officiële huldiging van spelers en complete staf is om 17.30 uur.”

Eindigt Ajax tegen FC Utrecht in een gelijkspel?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

17+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie