Hélène Hendriks onthult van welke club ze fan is

Foto: Hélène Hendriks onthult van welke club ze fan is

Hélène Hendriks is in ieder stadion wel een graag gezien persoon, als verslaggeefster van ESPN. Zelfs in het stadion van Willem II, terwijl ze verfijnd NAC-supporter is.

“Ik ben voor NAC, dat weten de meeste mensen ook wel. Volgens mij gaat het er maar net om hoe je daarmee omgaat. Ik loop niet de godganse dag in een NAC-shirt, bijvoorbeeld. NAC en Willem II zijn enorme rivalen, maar ik kan net zo makkelijk bij Willem II binnenkomen. Ik heb daar zelfs een spelerspresentatie gedaan”, vertelt Hendriks aan Veronica Superguide.

“Maar soms hoef je helemaal geen fan van een club te zijn om toch zo gezien te worden. Feyenoord-speler Pellè betichtte jaren terug Jan Joost een keer voor de camera van Ajax-sympathieën. Die opmerking bracht veel teweeg en blijft maar aan hem kleven, terwijl hij helemaal niet voor Ajax is”, zegt Hendriks verder.

Vrouw in mannenwereld

Verder vertelt de blondine dat voetballers in haar ogen totaal geen moeite hebben met een vrouwelijke interviewer. “Die jongens begroeten mij ook als man. Geven zo’n vriendschappelijke handdruk zoals tennissers dat doen en botsen dan even met hun schouder tegen de mijne.”

“Helemaal in het begin was het wel even onwennig, moest ik ook aftasten wie precies wie was, hoe anderen reageren… Maar dat gold bijvoorbeeld ook voor Ibrahim Afellay, toen hij bij de NOS kwam. Toen vroeg ook iedereen zich af: kan hij dat wel? Over iedereen die nieuw is hebben mensen een mening, maar eerlijk gezegd voelt het heel normaal voor mij om met voetballers over voetbal te praten.”

Wist jij dat Helene voor NAC is?

  • Ja
  • Nee
5733+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie