Hatzidiakos haalt verhaal bij Berghuis: ‘Heeft een bepaalde persoonlijkheid’

Soccernews

Na afloop van het duel tussen AZ en Ajax liepen de gemoederen nog even hoog op. Zo kregen AZ-verdediger Pantelis Hatzidiakos en Ajax-aanvaller Steven Berghuis het nog even met elkaar aan de stok. Dat had alles te maken met de doodschop die Berghuis anderhalf jaar geleden als Feyenoorder uitdeelde aan de Griek. 

Door die grove charge was Hatzidiakos lang uitgeschakeld. “Dat was voor mij toen heel pijnlijk. Ik had wel een berichtje van hem verwacht, maar heb die nooit gekregen. Maar oké, na de wedstrijd dacht ik: ik heb nu op een sportieve manier revanche genomen. Zand erover, nu is alles klaar. Ik wilde hem een hand geven, maar hij dacht daar blijkbaar anders over. Hij heeft een bepaalde persoonlijkheid”, zo citeert De Telegraaf de AZ-verdediger.

Kampioenskandidaat AZ

De Griek had afgelopen zomer op een transfer gerekend, maar die kwam er uiteindelijk niet. Toch kon de verdediger de teleurstelling snel verkroppen en had hij direct een belangrijke boodschap voor zijn nieuwe ploeggenoten. “Ik zei: we kunnen van iederéén winnen, maar dan moeten we ons ook écht volledig op de eerste volgende wedstrijd concentreren en niet te ver vooruitdenken. Alleen dan kunnen we een slechte start zoals in de laatste twee seizoenen voorkomen.”

De verdediger wilde na de zege op Ajax niet direct zeggen of AZ nu ook een titelkandidaat is. “We hebben een hele goede selectie met goede wissels, er komen nog jongens terug en dat is goed voor de concurrentie. Maar die vraag kun je beter in april nog een keer stellen.”

TIP: Pak 1.85 keer je inleg bij een overwinning van AZ op FC Groningen!

Had Berghuis rood moeten krijgen voor zijn actie bij Dani de Wit?

  • Ja
  • Nee
237+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie