‘Haaland-schandaal’ in Santiago Bernabéu

Foto: ‘Haaland-schandaal’ in Santiago Bernabéu

Erling Haaland kwam er gisteren niet echt aan te pas in de halve finale van de Champions League tussen Real Madrid en Manchester City, maar de vader van de Noor, Alf-Inge Haaland speelde ondertussen wél een hoofdrol. Hij werd (naar verluidt) uit een skybox in het Estadio Santiago Bernabéu gezet.

‘Haaland senior gooide met eten naar Real-fans’

Volgens onbevestigde berichten op het internet ging de vader van de superspits, die overigens ook zelf voetballer was bij onder meer Leeds United (bekend van zijn vete met Manchester United-vechtersbaas Roy Keane), zijn boekje flink te buiten. Hij zou met eten gegooid hebben naar ‘vijandelijke fans’ van Real en zelfs met eten hebben gegooid naar zijn plaaggeesten.

In een video op social media is dat vermeende gooien met eten niet te zien, maar wel spotten we hoe Haaland senior de desbetreffende skybox uitgebonjourd wordt. Real-supporters schreeuwen ‘adios’ naar hem, waar de Noor weer op reageert door zijn handen achter zijn oren te plaatsen.

Antonio Rüdiger speelde Erling Haaland uit de wedstrijd

Erling Haaland draait een geweldig seizoen, maar werd gisteren onschadelijk gemaakt door David Alaba en vooral Antonio Rüdiger. In het programma Voetbalpraat zegt Mike Snoei, de trainer van Keuken Kampioen Divisie-ploeg Telstar: “Ik wil wel een compliment geven aan Rüdiger. Dat is wel echt verdedigen. Je zit te wachten op dat ene moment dat Haaland gaat krijgen, maar ik denk dat Rüdiger, met zijn kompaan naast hem (Alaba, red.), wel heel goed verdedigd heeft.”

Over precies een week, op woensdagavond 17 mei, is het tijd voor de return in het Etihad Stadium. Door het gelijkspel beginnen beide grootmachten eigenlijk weer op ‘nul’. Alf-Inge Haaland zal vermoedelijk ‘gewoon’ aanwezig zijn bij de terugwedstrijd.

Wordt het weer een gelijkspel in Manchester?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Bizar?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
335+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie