EK finale:

Spanje

-

Engeland
14 juli 21:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Go Ahead strikt opvolger Hake: “Klopt gewoon”

Foto: Go Ahead strikt opvolger Hake: “Klopt gewoon”

Paul Simonis gaat definitief aan de slag als nieuwe hoofdtrainer van Go Ahead Eagles. De assistent-trainer van sc Heerenveen keert met een tweejarig contract op zak terug naar Deventer.

Paul Simonis nieuwe hoofdtrainer Go Ahead Eagles

Simonis fungeerde in de periode 2020-2022 al als assistent van Go Ahead. Hij volgde Kees van Wonderen na die periode naar sc Heerenveen, maar keert nu dus terug als hoofdtrainer. Op de clubwebsite vertelt de pas 39-jarige trainer: “Ik heb destijds twee prachtige jaren gehad bij de club. In die periode heb ik met enorm veel fijne mensen mogen samenwerken.”

“De lijntjes waren kort en na mijn vertrek heb ik altijd contact gehouden met verschillende personen binnen de organisatie”, aldus Simonis, die zijn loopbaan als hoofdtrainer nu dus aftrapt. “Dat wil ik graag doen bij een club waar ik zelf veel vertrouwen in heb en waar de club dat ook richting jou uitspreekt. Dat is hier het geval. (…) Ik weet waar ik terechtkom. Het plaatje klopt gewoon.”

Paul Bosvelt blij met hereniging

Technisch manager Paul Bosvelt is zeer content: “Met Paul Simonis hebben we een enorm ambitieuze trainer aan Go Ahead Eagles weten te binden. Paul is bovendien iemand die de club ook nog eens goed kent. We waren op zoek naar een trainer die verder wilt borduren op de basis die er nu staat. Paul kan daar met zijn persoonlijkheid en kwaliteiten weer wat extra’s aan toevoegen.”

Simonis volgt René Hake op als hoofdtrainer. Laatstgenoemde verruilt Deventer voor een rol als assistent van Manchester United.

De juiste man voor Go Ahead Eagles?

  • Ja
  • Nee
53+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie