‘Gimenez-opvolger laat zich horen bij Feyenoord’

Foto: ‘Gimenez-opvolger laat zich horen bij Feyenoord’

Santiago Giménez moest een tijdje tweede viool spelen bij Feyenoord. Inmiddels is de Mexicaan een basisspeler. Zijn spel leverde hem naar verluidt de interesse van Sevilla op. Wellicht dat er in de jeugd een opvolger rondloopt?

Nesto Groen zette onlangs zijn handtekening onder een contract tot 2026 bij Feyenoord. De achttienjarige spits is op dit moment speler van de onder 21-ploeg van de Stadionclub. We zagen de spits nog niet in de Eredivisie, maar bij de eerste selectie is Groen een bekend gezicht.

Groen ging in gesprek met Feyenoord Magazine in op de trainingen bij het eerste elftal:”Het is super goed voor mijn ontwikkeling en ik ben blij dat ik de kans krijg. Keer op keer kom ik sterker terug bij Onder 21. Ik word ook gewoon behandeld als de rest. Goed is goed, slecht is slecht. Dat vind ik alleen maar fijn, want ik wil ook beoordeeld worden op het niveau van Feyenoord 1. Met name Alireza Jahanbakhsh was behulpzaam, maar ook de trainers zijn veel met mij bezig.”

Groen staat op het trainingsveld dus ook tegenover mannen als Gernot Trauner en David Hancko. “Dan komt er wel even wat fysieke kracht op je af, maar ik vind dat ik me goed staande heb gehouden. Ik werd niet continu weggezet.”

Groen kijkt natuurlijk ook naar de spitsen van het eerste elftal: Giménez en Danilo Pereira. “‘Wat me opviel, is hun gretigheid. Ze doen álles op honderd procent. Gimenez vind ik ontzettend doelgericht en Danilo valt vooral op door de manier waarop hij druk zet op de verdedigers.”

Feyenoord
FC Volendam
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 12 maart 2023 19:56.

Krijgt Groen een kans als een spits vetrekt?

  • Denk het wel
  • Denk het niet
1894+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie