Giménez mogelijk tóch weg in winter

Foto: Giménez mogelijk tóch weg in winter

Santiago Giménez vertrekt mogelijk toch bij Feyenoord in de winter. AC Milan heeft naar verluidt oren om de Mexicaanse spits over te nemen van de Rotterdammers. De Italiaanse topclub is namelijk op zoek naar een spits.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

AC Milan geïnteresseerd in Feyenoord-spits Giménez

Tuttosport meldt dat Giménez op het wensenlijstje van Milan is gekomen. Voor de winterse transfermarkt wil de Serie A-kampioen in ieder geval een spits binnenhalen. Luka Jovic valt erg tegen in Milaan en daarom heeft de club geen goede back-up voor Olivier Giroud. De 37-jarige Franse spits heeft natuurlijk ook niet het eeuwige leven en kampt weleens met pijntjes. Daarom wil Milan een spits halen, die de concurrentiestrijd met Giroud moet aangaan.

Er worden verschillende opties genoemd door het Italiaanse medium, Giménez is de nummer twee. Topkandidaat is namelijk Akor Adams (23) van Montellier. De boomlange fysiek sterke Nigeriaanse spits staat op 7 doelpunten in 11 Ligue 1-wedstrijden. Adams staat vooral bovenaan het lijstje omdat hij relatief goedkoop is met een marktwaarde van 8 miljoen euro (bron: Transfermarkt) en een verwachte vraagprijs van 20 miljoen. Daarna komt de Feyenoord-spits die natuurlijk heel wat meer moet gaan kosten. Dat geldt ook voor de Bundesliga-revelatie Serhou Guirassy, die ook is opgeschreven in Milaan. Hij scoorde al 15 goals in 9 competitiewedstrijden namens VfB Stuttgart.

‘Giménez ziet winters vertrek niet zitten’

De kans dat Milan echt gaat slagen in Rotterdam is erg klein. Giménez wil volgens insiders Feyenoord zeker niet in de winter verlaten. Bovendien heeft hij met onder meer Real Madrid al vele topclubs voorbij zien komen die in hem geïnteresseerd zouden zijn. Ook Milan weet dat waarschijnlijk en heeft alvast een contractaanbod eruit gegooid naar een groot Servische spitstalent: Matijja Popovic. De 17-jarige speler van Partizan Belgrado heeft een contract dat dit jaar nog afloopt.

Welke club zou het beste bij Giménez passen?

  • Real Madrid
  • AC Milan
  • Feyenoord
  • Andere club
4040+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie