Geërgerde Modric onthult toekomstplannen

Foto: Geërgerde Modric onthult toekomstplannen

Luka Modric speelde zaterdagavond met Kroatië met 1-1 gelijk tegen Wales. Rondom het duel ging het echter niet alleen over de kwalificatie voor het Europees kampioenschap in Duitsland, maar vroeg de aanwezige pers eveneens naar de toekomst van de middenvelder.

Toekomst bij Real Madrid

De 37-jarige Modric speelt al sinds 2012 bij Real Madrid en was de afgelopen elf seizoenen zeer succesvol met de club. Aangezien zijn contract aankomende zomer afloopt, is het de vraag hoelang hij nog bij de Spaanse grootmacht doorgaat. Volgens de Spaanse kranten denkt hij namelijk aan een vertrek, al ontkent Modric dat volledig.

Er gaan onder meer geruchten rond dat Modric de overstap wil maken naar Al-Nassr, waar zijn voormalig teamgenoot Christiano Ronaldo eveneens onder contract staat. De Kroaat zou daarbij de mogelijkheid hebben om in zijn laatste jaren van zijn spelersloopbaan nog een hoop geld binnen te halen.

Stellige Modric geïrriteerd

Modric lijkt echter voor het sportieve aspect te kiezen en was op de persconferentie dan ook duidelijk. “Voor de honderdste keer: ik wil bij Real Madrid blijven. Voor de rest zijn het allemaal aannames en geruchten”, zo klonk zijn statement. Het lijkt er dan ook op dat Real Madrid en Modric de aflopende verbintenis met minimaal een seizoen gaan verlengen.

Sluit Real Madrid de Champions League winnend af?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Wat kan Modric het beste doen?

  • Real Madrid verlaten
  • Bij Real Madrid blijven
278+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie