‘Gakpo gooit Real Madrid-plan overhoop’

Foto: ‘Gakpo gooit Real Madrid-plan overhoop’

Real Madrid-trainer Carlo Ancelotti was er voor het WK nog duidelijk over. Er zouden geen transfers plaatsvinden in de wintermaand. De Italiaanse manager is zeer tevreden met zijn selectie, maar daar is de clubleiding het niet helemaal mee eens…

De Spaanse grootmacht werd vooral door de broertjes Van de Kerkhof gelinkt aan de buitenspeler van PSV. De inmiddels legendarische voetbaltweeling stelde dat ze uit zeer betrouwbare bron hadden vernomen dat Real Madrid wel degelijk een bod gaat uitbrengen op Gakpo.

Mocht dat zo zijn, dan kan Gakpo zich mogelijk opmaken voor een droomtransfer naar de absolute Europese top. De naam van de Spaanse grootmacht speelt al langer, maar volgens AS begint ook in Madrid het besef te komen dat Gakpo de Spaanse topclub wellicht verder vooruit kan helpen.

Cody Gakpo

Dat heeft op dit moment nog voornamelijk te maken met de blessure van Karim Benzema. De Franse spits moest het WK aan zich voorbij laten gaan wegens een blessure. Zonder de winnaar van de Gouden Bal haalden De Haantjes de finale, waar het Argentinië van Lionel Messi verslagen zal moeten worden om de wereldtitel met vier jaar te verlengen.

Naast Real Madrid lijkt ook Manchester United concreet voor de aanvaller van PSV. Vanuit Engeland is er meer interesse: Chelsea zou de onderhandelingen snel willen openen en ook Newcastle United heeft navraag gedaan volgens Engelse media. The Magpies zouden te horen hebben gekregen dat er bij een bod van minimaal 45 miljoen euro moet worden neergelegd om Gakpo los te weken.

Maakt Gakpo een wintertransfeR?

  • Denk het wel
  • Denk het niet
2156+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie