Fortuna-directie grijpt in na nieuwe misdragingen Velázquez

Foto: Fortuna-directie grijpt in na nieuwe misdragingen Velázquez

Julio Velázquez ging afgelopen weekend wederom compleet uit zijn dak, na de tweede treffer van FC Twente tegen zijn Fortuna Sittard. Het komt de Spanjaard dit keer op een tik op de vingers te staan.

Fortuna roept Velázquez op het matje

Velázquez was net terug van een schorsing en sloeg nu de dug-out welhaast doormidden. Ook vloog een iPad-stellage door de lucht heen. “We gaan zijn gedrag intern bespreken. Dit is iets wat wij niet goedkeuren. Hij heeft een voorbeeldfunctie”, kondigt directeur Sjoerd Ars van Fortuna aan.

“Het is ook een kracht, de passie en emotie die hij heeft. Bij buitenlandse trainers is dat anders dan we in Nederland kennen. Maar het uiten daarvan moet binnen de perken blijven. Maar dit is niet de manier hoe je het graag ziet. Het is een punt van aandacht. Hij zit vol in zijn woede en frustratie. Daar vinden we wat van als club. Dit is niet onze norm. Hij doet zichzelf te kort. Maar hij doet ons als club ook te kort.”

Spelers steunen Velázquez nog wel

Hans Kraaij jr onthulde al op ESPN: “Weinig mensen beseffen dit: Burak Yilmaz staat er heel, heel goed op bij Fortuna. Hij is een loyale, rustige man en hij ziet dit ook. Als Velazquez nog twee keer verliest, is hij weg. Ook Yilmaz is dit gedrag beu.”

Volgens Ars is daar echter niets van waar. “De spelers hoor ik hier helemaal niet over. Het thema leeft meer bij de buitenwacht. Intern praten we hierover met de betrokken personen, maar dit is geen dingetje in de spelersgroep.”

Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 17 maart 2023 19:56.

Fortuna zou hem moeten ontslaan

  • Eens
  • Dat niet
185+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie