Feyenoorder baalt: “Weer onderaan de ladder”

Foto: Feyenoorder baalt: “Weer onderaan de ladder”

Oussama Idrissi heeft in de oefenwedstrijd tegen Go Ahead Eagles zijn rentree gemaakt in het shirt van Feyenoord. De vleugelaanvaller ontbrak de afgelopen tijd vanwege een hamstringblessure, maar is nu weer inzetbaar.

“Het is nooit leuk voor een voetballer om geblesseerd te zijn”, vertelt Idrissi tegenover de camera van RTV Rijnmond. “Het was balen voor mij, maar we zijn op de weg terug. Het is jammer dat ik de laatste tien wedstrijden niet bij het team kon zijn. We hebben hard gewerkt en we zijn nu weer terug.”

Idrissi zag vanaf de tribune dat Feyenoord goed presteerde voor de WK-break. “Het is altijd fijn als je er niet bent dat je teamgenoten het goed doen. Dat hebben ze gedaan en daarom staan we er nu goed op. Afgelopen weken hebben we goed kunnen verder werken aan de punten waar we ons op moeten ontwikkelingen.”

Eigen perspectief

De Feyenoord-aanvaller erkent dat zijn blessure nadelig is voor zijn kansen. “Ik sta nu weer onderaan de ladder eigenlijk. De laatste dagen heb ik drie groepstrainingen gehad en vandaag de wedstrijd. Mijn lichaam is wat dat betreft uitgeput, maar dat hoort erbij. Het is voor mij een nieuwe voorbereiding eigenlijk.”

Toch blijft Idrissi geloven in een geslaagde comeback. “Als ik vooruit mag kijken en ik geen tegenslagen krijg, dan verwacht ik de eerste wedstrijd weer aan te sluiten. Onderaan de streep heb ik dan tweeënhalve maand niet gespeeld, dat is best lang.”

Eindigt Utrecht-Feyenoord in 0-1?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Gaat hij belangrijk worden in 2023?

  • Ja
  • Nee
204+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie