‘Feyenoord vreest voor vertrek Slot’

Foto: ‘Feyenoord vreest voor vertrek Slot’

Feyenoord is bang dat het Arne Slot op korte termijn aan Tottenham Hotspur gaat verliezen. Dat meldt Sky Sports vrijdagochtend. De Londenaren zouden de oefenmeester nog altijd hoog op de shortlist hebben staan.

Interesse Tottenham Hotspur in Slot

Tottenham Hotspur is dit seizoen al bezig met de derde trainer. Waar Antonio Conte in maart van dit kalenderjaar het veld moest ruimen, kreeg Christian Stellini na een maand te horen dat hij eveneens mocht vertrekken. Zijn opvolger Ryan Mason maakt het seizoen af, waarna de clubleiding met een nieuwe hoofdtrainer wil komen.

De naam van Julian Nagelsmann klonk de afgelopen periode veel, maar de Duitser heeft naar verluidt besloten dat hij de uitdaging niet aangaat. Daardoor staan er nog slechts een aantal trainers op de lijst die in aanmerking komen om de trainer van Tottenham Hotspur te worden. Slot is daar een van.

Hoop bij Feyenoord

De Rotterdammers hopen dat Slot aankomend seizoen met Feyenoord de Champions League in wil gaan en zouden zelfs een hoger salaris willen bieden om hem in de havenstad te houden. Het zou gaan om een bedrag van 3,5 miljoen euro dat hij jaarlijks op zijn rekening kan bijschrijven. Naar verwachting zal dit in Engeland echter een stuk hoger liggen.

Hoewel Feyenoord een uitstekende band met Slot heeft, vreest de club naar verluidt steeds meer dat Slot naar Tottenham Hotspur gaat. De komende maanden zit er voor de landskampioen van dit seizoen niets anders op dan af te wachten. Tegelijkertijd heeft het de mogelijkheid om met een verbeterd contractvoorstel te komen.

Wat kan Slot het beste doen?

  • Naar Tottenham Hotspur vertrekken
  • Bij Feyenoord blijven
527+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie