Feyenoord-talent getroffen door teelbalkanker

Foto: Feyenoord-talent getroffen door teelbalkanker

Feyenoord-talent Mik Akkermans is getroffen door dramatisch nieuws. De veertienjarige voetballer van de Rotterdamse club is getroffen door teelbalkanker.

Voormalig PSV’er deelt nieuws op Instagram

Op Instagram heeft het grote Feyenoord-talent dit nieuws naar buiten gebracht. “En dan ben je ineens ziek. Teelbalkanker”, verzucht Akkermans. “Ik ben inmiddels geopereerd en gelukkig zijn er geen verder uitzaaiingen gevonden. Wel ga ik de komende zes weken een traject in met chemotherapie.”

Akkermans, die PSV vorig jaar zomer voor zo’n 90.000 euro inruilde voor Feyenoord, is er nog niet. Er wacht hem de komende tijd een zwaar traject. “Maar met alle steun die ik tot nu toe heb gekregen van mijn club, oude club, vrienden, bekenden en familie ga ik hier sterker uitkomen. Dat weet ik zeker. Tot snel.”

Akkermans is niet de eerste voetballer die met deze ziekte kampt. Recentelijk zijn ook Sébastien Haller (Borussia Dortmund), Timo Baumgartl (1. FC Union Berlin) en Jean-Paul Boëtius (Hertha BSC) getroffen.

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie