‘Feyenoord slaat na behouden Slot volgende grote slag’

Foto: ‘Feyenoord slaat na behouden Slot volgende grote slag’

Het leven lacht de Feyenoord-supporters momenteel toe. Enkele uren nadat bekend werd dat Arne Slot ‘gewoon’ bij Feyenoord blijft, ondanks interesse van Tottenham Hotspur, meldt het Algemeen Dagblad het volgende goede nieuwtje voor Het Legioen.

Szymanski ‘naar alle waarschijnlijkheid’ langer bij Feyenoord

De krant schrijft namelijk dat Sebastian Szymanski ‘naar alle waarschijnlijkheid’ zeker nog een jaar bij Feyenoord blijft. Het afgelopen seizoen werd de Poolse middenvelder gehuurd van Dinamo Moskou. De koopoptie van tien miljoen euro was de Rotterdammers te gortig, maar er lijkt nu een andere oplossing te zijn gevonden.

Vermoedelijk is dat een nieuwe huurdeal van één seizoen, die mogelijk werd doordat de FIFA de nieuwe reglementen rondom transfers vanuit Rusland heeft verlengd wegens de invasie van Oekraïne. Verder is duidelijk geworden dat Oussama Idrissi terug zal keren naar Sevilla. Er werd voor hem geen koopoptie bedongen en Feyenoord wil de Marokkaan ook niet permanent overnemen.

Het leven lacht de Feyenoord-fan toe

“Maar het belangrijkste is dat Feyenoord duidelijkheid heeft over de positie van de trainer, iets waar de concurrentie in Amsterdam en Eindhoven momenteel slechts van kan dromen”, constateert het AD tot slot.

Sluit Feyenoord het seizoen af met winst op Vitesse?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Speelt Szymanski volgend seizoen ook nog bij Feyenoord?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
2297+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie