‘Feyenoord heeft eerste zomeraanwinst op het oog’

Foto: ‘Feyenoord heeft eerste zomeraanwinst op het oog’

Feyenoord richt zich momenteel vol op het slot van de Eredivisie en natuurlijk op de finale van de UEFA Conference League, maar achter de schermen wordt ook alvast gewerkt aan de selectie voor volgend jaar. En dat wordt gedaan met Fredrik Aursnes en Marcus Holmgren Pedersen nog vers in het geheugen.

Volgens VG wil Feyenoord namelijk voor een derde keer in een jaar tijd toeslaan bij Molde FK; voor Ola Brynhildsen. Er zouden zelfs al meerdere scouts van de Rotterdammers aanwezig zijn geweest tijdens het duel van Molde met Rosenborg BK.

De 23-jarige Brynhildsen is een linksbuiten met een goede rechter. Hij wordt ook gelinkt aan onder meer Anderlecht en Trabzonspor, en ligt nog tot medio 2024 vast in Molde. Feyenoord zal dus met een transfersom over de brug moeten gaan komen.

Serieuze interesse

Directeur Ole Erik Stravum heeft al bevestigd dat er scouts aanwezig waren tegen Rosenborg voor Brynhildsen, namen van werkgevers wil hij daarbij niet noemen. “Er is tot nu toe niets concreet, maar het is niet meer dan normaal dat clubs een aantal van onze spelers op de radar heeft.” Brynhildsen tekende in 2020 bij Molde en is inmiddels een belangrijke basisspeler voor de nationale hoogvlieger. Tevens is hij zevenvoudig jeugdinternational van Noorwegen.

TIP: Wint Feyenoord van AS Roma? Pak 3.05 keer je inzet!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Ola Brynhildsen (@olabrynhildsen)

Moet Feyenoord voor hem gaan?

  • Ja, doen
  • Nee, niet doen
360+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie