‘Feyenoord-flop’ aast op revanche: ‘Teleurstelling dat ze niet verder wilden’

Foto: ‘Feyenoord-flop’ aast op revanche: ‘Teleurstelling dat ze niet verder wilden’

Feyenoord neemt het woensdagavond op tegen NEC en zal niet zoals PSV een slippertje willen maken in de titelrace. Philippe Sandler, vorig jaar nog onder contract staand bij Feyenoord, hoopt echter wel dat zijn ploeg kan stunten in Rotterdam. De verdediger baalt nog altijd van het feit dat hij moest vertrekken bij Feyenoord.

In De Gelderlander verklaart Sandler waarom hij bij Feyenoord niet uit de verf kwam. “Ik heb mezelf niet kunnen laten zien bij Feyenoord doordat ik geblesseerd binnenkwam en dat duurde langer dan gehoopt.” De verdediger vindt dan ook niet dat hij echt heeft bij kunnen dragen aan de successen van de Rotterdammers in voorgaand seizoen. “Dan is het leuk om de Conference League-finale te halen, maar ik heb niet echt aan die prestatie bijgedragen.”

Dat Feyenoord niet verder wilde was een harde klap voor Sandler. “Het was een teleurstelling dat Feyenoord niet met me verder wilde, want ik had het heel erg naar mijn zin en was ervan overtuigd dat ik alsnog kon slagen.” De centrumverdediger vond na zijn vertrek uit Rotterdam echter snel een nieuwe club met NEC.

Taaie tegenstander NEC

Sandler blijkt met NEC dit seizoen moeilijk te verslaan gezien de Nijmegenaren nog maar drie keer verloren in zeventien wedstrijden. Wel werd er al tien keer gelijkgespeeld. De verdediger denkt dat NEC zomaar eens kan stunten in Rotterdam. “We zijn dit seizoen door geen enkele club weggespeeld en dus maken we ook kans tegen Feyenoord. We zijn heel stabiel en niet bang om te voetballen. Ik sprak vorige week nog met Alireza en zei tegen hem dat hij zijn borst kan natmaken. Wij zijn er klaar voor.”

Wint NEC bij Feyenoord?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Denk jij dat NEC kan winnen bij Feyenoord?

  • Ja, ik verwacht een stuntje
  • Nee, maar het wordt wel gelijk
  • Nee, Feyenoord wint gewoon
179+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie