‘Feyenoord dankt late transfer aan Arne Slot’

Foto: ‘Feyenoord dankt late transfer aan Arne Slot’

Philippe Sandler lijkt op de valreep de selectie van Feyenoord te versterken. Volgens Cristian Willaert is trainer Arne Slot gecharmeerd van de voormalig PEC Zwolle-verdediger.

“Feyenoord is al eerder met hem bezig geweest”, stelt de ESPN-verslaggever bij FC Afkicken. “Dat is toen niet in de media gekomen. Het heeft inderdaad te maken met Arne Slot, die heeft destijds ook al geprobeerd om hem naar AZ te halen, maar dat was toen niet haalbaar. Nu hebben ze het wel voor elkaar. Het is goed voor hem dat hij naar een club gaat waar een trainer is die het in hem ziet zitten.”

Sandler maakte via PEC Zwolle de overstap naar Manchester City, maar daar liep hij tegen obstakels aan. “Dan komen er pijntjes en wil je er toch doorheen om dat debuut te maken. Toen heeft hij een moeilijkere periode gehad en daarna ook pech. Sinds PEC heeft hij een zware schouderblessure gehad, rugblessure, knieblessure en volgens mij nu een enkelblessure. Het zijn compleet verschillende blessures, dus je kunt ook niet zeggen dat hij een zwakke plek heeft waar hij steeds last van heeft.”

Wel zou Sandler, die ook al werd uitgeleend aan Anderlecht en Troyes, fysiek zijn doorgegroeid. Willaert: “Vanwege onvrede is er in de winter besloten om een einde te maken aan de huurdeal en daarom is hij nu beschikbaar voor Feyenoord. (….) Als hij fit wordt, en het niveau van de laatste jaren haalt, dan gaat het geen enkel probleem worden bij Feyenoord.”

Sandler staat er intern nog altijd goed op, zo heeft hij vernomen. “Wat interessant is straks: wat gaat er gebeuren na de zomer? Zijn contract bij City loopt af. City wilde het trouwens verlengen, maar Sandler had zelf iets van ‘hoe groot is de kans dat ik volgend jaar wel ga spelen bij City?’ Sandler vindt zelf dat hij op een leeftijd is gekomen dat hij echt moet gaan spelen.”

Wint Feyenoord van Sparta? De odd is 1.28!

Een aanwinst voor Feyenoord?

  • Ja
  • Nee
552+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie