FC Emmen langer zonder voorzitter

Foto: FC Emmen langer zonder voorzitter

FC Emmen moet het ook de komende periode nog stellen zonder voorzitter Ronald Lubbers. De Emmen-voorzitter was sinds medio maart al uit de running vanwege gezondheidsredenen, maar vertelt in een statement ook de komende tijd nog niet terug te keren.

Lubbers langer afwezig

Emmen meldt op de clubsite dat er wel positieve tekenen van herstel te melden zijn, maar dat Lubbers nog meer tijd nodig heeft en daardoor in ieder geval tot en met 31 augustus volledige afstand houdt. Lubbers zelf geeft in een reactie aan de steun overweldigend te hebben gevonden. “Ik wil alle mensen bedanken voor de vele berichten en mooie attenties die ik heb mogen ontvangen. Het waren er zoveel dat ik niet overal op heb kunnen reageren en via deze weg wil ik laten weten dat het mij ontzettend goed heeft gedaan.”

De taken van Lubbers werden gedurende zijn afwezigheid overgenomen door de raad van commissarissen en het bestuur van FC Emmen. De Drenten melden dat, dat ook de komende periode zo zal blijven. Lubbers zegt blij te zijn dat zijn taken op goede wijze worden opgepakt. “Het stelt mij gerust dat mijn medebestuurslid Herman Harms en de Raad van Commissarissen voortvarend bezig zijn met de invulling van deze cruciale posities voor FC Emmen, ik ben ervan overtuigd dat de organisatie van onze club een impuls zal krijgen.”

Lubbers zegt de verrichten van Emmen in de play-offs op de voet te volgen. “Ik weet dat Dick (Lukkien, red.) en zijn mannen er alles aan doen om ons ook volgend seizoen op het hoogste niveau te laten acteren.

Wint FC Emmen bij FC Utrecht?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Denk jij dat FC Emmen zich handhaaft?

  • Ja
  • Nee
72+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie