EXCLUSIEF: ‘Ajax-afdankertje’ kost nu 40 miljoen

Foto: EXCLUSIEF: ‘Ajax-afdankertje’ kost nu 40 miljoen

Ajax en verdedigers, het is niet altijd een goede combinatie. Sven Botman was te licht voor de Amsterdammers, maar speelt nu in de top van de Premier League met Newcastle United en ook Perr Schuurs heeft zich opgericht na zijn vertrek uit de Johan Cruijff ArenA. Bij Torino gooit de Limburger hoge ogen.

Zulke hoge ogen zelfs dat Internazionale belangstelling heeft in een samenwerking, bevestigt Gianluca Di Marzio in gesprek met SoccerNews.nl. Toch is het niet de verwachting dat Schuurs Turijn al na een half jaartje achter zich laat: “Dat ligt allemaal wat gecompliceerd. Torino heeft namelijk alle moeite van de wereld om nieuwe spelers aan te trekken…”

“En een speler verkopen na maar zes maanden, tja, dat is überhaupt een lastig verhaal”, aldus de Italiaanse ‘transfergoeroe. “En als Torino al besluit te verkopen, dan is dat voor veertig miljoen euro, en dat maakt het er niet makkelijker op.”

Dat de Nerazzurri in de markt zijn voor Schuurs klopt echter als een bus: “Skriniar gaat weg uit Milaan, dus ze gaan zeker een poging wagen, maar Torino is een moeilijke onderhandelingspartner. De president van Torino, Cairo, krijgt veel kritiek van de fans omdat hij maar geen nieuwe spelers aantrekt. Dus dan kan hij het ook niet maken om een voetballer al na zes maanden te verkopen.”

Of toch naar AS Roma?

Ook het AS Roma van trainer José Mourinho is in de markt voor de oud-Ajacied: “Maar dat hangt af van de toekomst van Chris Smalling. Als ze zijn contract, dat in juni afloopt, niet verlengen, dan zou ook Roma het kunnen proberen bij Schuurs. Die verbintenis hebben ze in ieder geval nog niet verlengd…”

40 miljoen voor Schuurs?

  • Eh, wat?
  • Logisch!
1210+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie