EK finale:

Spanje

-

Engeland
14 juli 21:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

‘ESPN-dreun voor RTL’

Foto: ‘ESPN-dreun voor RTL’

Commentator Teun de Boer is vanaf komend seizoen alleen nog op ESPN te horen. De 32-jarige sportverslaggever was eerder ook werkzaam voor RTL en Viaplay, maar zal daar de komende jaren niet meer te horen zijn. De Boer hoopt zich bij ESPN ook op andere vlakken verder te kunnen ontwikkelen.

De Boer exclusief naar ESPN

“Ik teken bij ESPN om het simpele feit dat ESPN echt heel graag met mij wil werken en ik met hen”, begint De Boer tegenover Voetbal International over zijn overgang. “En natuurlijk omdat het een voorrecht is om iedere week bij de mooiste nationale wedstrijden te mogen zijn en mezelf als commentator, maar tegenwoordig ook als verslaggever en presentator verder te kunnen ontwikkelen”, vervolgt de commentator.

De Boer is straks alleen nog bij ESPN te horen, maar volgens de commentator was er ook geen andere mogelijkheid meer. “Ja, met meer uren voor ESPN is het één niet meer met het ander te combineren. RTL heeft geen uitzendrechten meer, dus daar kan ik sowieso ook niks meer voor doen. Het darts, dat ik ook jarenlang heb mogen doen voor RTL en Viaplay, ga ik per direct mee stoppen. Dat vind ik natuurlijk wel heel jammer, maar ik krijg er bij ESPN veel voor terug. En ik ben ervan overtuigd dat het geen definitief afscheid is, uitzendrechten schieten in tv-land per zoveel jaar alle kanten op.”

De Boer aast op Eredivisie-toppers

De sportcommentator hoopt in de toekomst een aantal mooie klapstukken te kunnen becommentariëren. “Na de finale van de Champions League in 2023 is het natuurlijk een doel om toppers in de Eredivisie te gaan doen op ESPN. Daarnaast zijn bekerfinales, play-off-finales en mooie derby’s natuurlijk ook top om te doen. Ook wil ik me graag op andere vlakken zoals verslaggeving en presentatie gaan ontwikkelen en kijken wat daar nog in te doen is. En nu we met het EK bezig zijn kriebelt dat ook. Ik ga maar eens vragen of de uitzendrechten van eindtoernooien ook niet een keer naar ons kunnen komen… Daar zou ik geen nee tegen zeggen!”

Is De Boer een goede commentator?

  • Ja, prettig om naar te luisteren
  • Nee, niet prettig om naar te luisteren
107+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie