‘Eredivisie-topclub heeft oogje op Lars Unnerstall’

Foto: ‘Eredivisie-topclub heeft oogje op Lars Unnerstall’

Bij PSV krabt men zich nog dagelijks achter de oren als er teruggedacht wordt aan de ruildeal Lars Unnerstall – Joël Drommel. Eerstgenoemde ontwikkelde zich vervolgens bij FC Twente tot misschien wel de beste doelman van de Eredivisie, waar Drommel na een slecht debuutjaar zijn basisplaats al snel verloor in Eindhoven.

‘Feyenoord heeft FC Twente-doelman Unnerstall op het lijstje’

Ook bij Feyenoord is men erg onder de indruk geraakt van Unnerstall, want volgens het doorgaans betrouwbare 1908 droomt de clubleiding van de Duitser als potentiële opvolger van Justin Bijlow. Laatstgenoemde staat er al jarenlang goed op bij buitenlandse topclubs.

“Feyenoord heeft dus drie keepers die uit hun contract lopen. Ze kunnen natuurlijk een heel eenvoudig pad kiezen: Justin Bijlow behouden, Thijs Jansen terug laten keren als tweede of misschien derde keeper en de koopoptie van Timon Wellenreuther triggeren”, klinkt de analyse van de goed ingevoerde fansite.

De wens van Slot

Trainer Arne Slot is echter meer fan van Unnerstall. “Slot heeft ook zo zijn wensen. Een van de wensen van Slot is Lars Unnerstall van FC Twente. Dat is wel echt een beetje moeilijk. Hij ligt tot 2025 onder contract in Enschede. Hij kan ook makkelijk naar onderkant of zelfs midden Bundesliga kunnen gaan en daar basiskeeper worden. Feyenoord volgt de keeper, maar het is nog niet concreet.”

Sem Steijn lyrisch

Twente-middenvelder Sem Steijn stak in de auto bij Andy van der Meijde deze week nog de loftrompet uit voor de ruim twee meter lange Unnerstall. “Hij is echt fantastisch, dat is niet normaal. Hij is eigenlijk veel te goed. Ik heb geen idee wat er bij PSV gebeurd is.. Bij VVV was dat al zo, en nu nog steeds, als je bij Lars in de partij zit, win je bijna altijd. Het is echt niet normaal. Ik denk dat hij nog wel een keer een stap gaat maken.”

Zie jij Unnerstall wel bij Feyenoord belanden?

  • Ja
  • Nee
1330+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie