Engelse media: ‘Principeakkoord over Gakpo’

Foto: Engelse media: ‘Principeakkoord over Gakpo’

Cody Gakpo scoort na (minimaal) twee WK-doelpunten ook een mogelijk ook een fraaie transfer deze maand. Volgens Manchester Evening News en Football Insider ligt er een principeakkoord met de Eindhovense aanvaller.

Gakpo is op dit moment bezig aan het WK 2022 in Qatar, waardoor het nog even duurt voordat de deal echt definitief kan worden. Afgelopen zomer was er ook al interesse vanuit Manchester. Destijds zou Manchester United ook een bod hebben uitgebracht op Gakpo, maar bleek ongeveer dertig miljoen euro niet voldoende.

Cody Gakpo

Dat dit na de succesvolle eerste seizoenshelft bij PSV láng niet genoeg lijkt, zal ook in de bestuurskamer van United bekend zijn. Eerder maakte Voetbal International al bekend dat PSV hoopt op een transfersom rond van minimaal vijftig miljoen euro.

Gakpo bevestigde dit seizoen al dat hij met Manchester United had gesproken. Destijds pakte de Engelse grootmacht niet door bij de PSV-aanvaller, maar ging het voor Antony. Volgens Manchester Evening News is de aanvaller van PSV niet per se in beeld als linksbuiten, maar vooral als centrumspits.

Manchester United

Het is volgens de Engelse krant niet zeker dat Manchester United ook gaat slagen in zijn transfermissie. Gakpo is met PSV in een verhitte titelstrijd met Ajax en Feyenoord, waardoor het niet uit te sluiten valt dat de Oranje-international het liefst afscheid neemt met de Eredivisie-schaal in zijn handen. Dat Gakpo zich niet laat tegenhouden door een akkoord tussen clubs én speler, bewees het afketsen van zijn overgang naar Leeds United.

Gakpo wordt topscorer op het WK

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Waar speelt Gakpo op 1 februari?

  • PSV
  • Manchester United
  • Andere club
1423+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie