Engelse media: lofzang voor United én Ten Hag

Foto: Engelse media: lofzang voor United én Ten Hag

Manchester United en Erik ten Hag zijn weer helemaal hot in Engeland. De Nederlandse trainer won met zijn ploeg van Tottenham Hotspur. Door die overwinning vonden The Red Devils weer aansluiten bij de top vier, dat nu op één punt verwijderd is van United.

Het spel van Manchester United wordt door onder andere The Daily Mail met applaus ontvangen. “United produceerde 28 doelpogingen in één van de meest indrukwekkende vertoningen sinds de komst van Erik ten Hag”, valt er in de krant te lezen. “Ook onder de vorige trainer, Ole Gunnar Solskjaer, speelde United weinig betere wedstrijden.”

De krant kon de vroege exit van Cristiano Ronaldo niet onbesproken laten. “En de zege kan ook op een andere manier belangrijk blijken te zijn. In de 89e minuut, in de wetenschap dat hij niet meer zou invallen, zocht Cristiano Ronaldo de kleedkamers op. Hij deelde niet in de feestvreugde, althans niet publiekelijk.”

Bij BBC richten ze zich vooral op het sportieve aspect van de avond. “Waarschijnlijk het beste United sinds de komst van Erik Ten Hag. De uitslag deed geen recht aan de enorme superioriteit van United. Alleen een geniaal optreden van Spurs-keeper Hugo Lloris voorkwam de echt grote overwinning die United verdiende. Manchester-baas Ten Hag zag er tevreden uit bij het verlaten van het veld. Zijn enige klacht was waarschijnlijk de te kleine overwinning.”

Gary Lineker kon er niet over uit dat Cristiano Ronaldo ook vanaf de bank de negentig minuten niet vol kan maken. “Het spijt me, maar dat is echt onacceptabel. Dat is toch armoedig, of niet?”

Bij The Sun is Ronaldo óók het onderwerp van gesprek. “Erik ten Hag zal vandaag een confronterend gesprek voeren met de superster van United na de laatste actie van de Portugees. Ronaldo, een ongebruikte wissel, stormde vijf minuten voor het laatste fluitsignaal de tunnel in. Het was een enorm statement. Ronaldo bleek geïrriteerd dat hij geen enkele rol van betekenis mocht spelen. Dit is misschien wel zijn trieste einde van zijn carrière bij Manchester United.”

Haalt United de Champions League?

  • Ik denk van wel
  • Ik denk van niet
  • Te vroeg om te zeggen
196+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie