Eindelijk: matchday! Lees je in voor Senegal-Nederland

Foto: Eindelijk: matchday! Lees je in voor Senegal-Nederland

In 6 van de laatste 8 wedstrijden van Nederland scoorden beide teams. In 5 van de laatste 6 wedstrijden van Senegal werden er minder dan 3.5 doelpunten gescoord. Sterker nog: in 3 van de laatste 4 wedstrijden van Senegal werden er zelfs minder dan 2.5 doelpunten gescoord! 

Bij BetCity speel je slimmer door te kijken naar feiten en statistieken en niet op basis van je onderbuikgevoel. Het mag geen verrassing heten dat Nederland favoriet is tegen Senegal, die het ook nog eens moeten doen zonder sterspeler Mané. Nederland is 8e op de FIFA ranglijst, Senegal 18e en daarmee het hoogst geplaatste Afrikaanse land. 

Kijken we naar de odds van BetCity, is een doelpuntrijk duel niet de verwachting. Meer dan 4.5 doelpunten staat bijvoorbeeld genoteerd tegen maar liefst 10.00 keer je inzet. Het is ook de verwachting dat beide teams niet scoren. Durf jij wel in te zetten op goals van beide ploegen? Dat levert 2.28 keer je inzet op…en Nederland hield alleen tegen Polen de 0 in de laatste 6 wedstrijden. 

Onze tip voor deze wedstrijd: Nederland wint, houdt de 0 en wint met 2 of meer doelpunten verschil. Bij een inleg van 10 euro krijg je €42,50 uitbetaald. Senegal mist hun sterspeler, terwijl Louis als geen ander in staat is het maximale uit ‘onze’ jongens te halen. En Senegal is – met alle respect – geen België. Liever hogere odds? Cody Gakpo (dé man in vorm) scoort en geeft een assist: €180 euro bij een inleg van €10!

Bij BetCity hebben we iedere dag van het WK Speel Slimmer Bets klaar staan: speciale bets die je alleen bij BetCity vindt en tegen hogere odds dan normaal!

Speciaal voor nieuwe spelers: 100x je inzet voor een overwinning van Nederland tegen Senegal!

Volg BetCity ook op Instagram en blijf op de hoogte van de laatste promoties en de beste odds.

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie