Duitsland heeft hoge verwachtingen van ‘ideale’ aankoop Blind

Foto: Duitsland heeft hoge verwachtingen van ‘ideale’ aankoop Blind

Daley Blind verraste deze week met een transfer naar Bayern München. Arnold Bruggink denkt dat der Rekordmeister nog veel plezier gaat beleven aan de komst van de Oranje-international. De ESPN-analist stelt dat de verwachtingen hooggespannen zijn in Duitsland.

Blind leek op een transfer naar Royal Antwerp of Real Sociedad af te stevenen, maar koos met een overstap naar Bayern voor een sensationele transferwending. Bij ESPN laat Bruggink weten dat volgens hem niemand die transfer zag aankomen. “Maar het is superleuk voor hem om naar Bayern München te gaan.”

De concurrentie is moordend bij de huidig landskampioen van Duitsland, maar volgens Bruggink telt dat niet. “In Duitsland kijken ze met een andere blik naar de stand van zaken. Hij is basisspeler van het Nederlands elftal. Op het WK heeft hij bijna alles gespeeld, gescoord en assists gegeven.”

In Duitsland zien ze Blind als een ideale transfer meent Bruggink, die ook stelt dat men wel wat verwacht van de voormalig Ajax-verdediger. “Ook de Duitsers zien het als een grote verrassing. Maar zij vinden het een logische stap. Iedereen in München verwacht veel van hem.”

Red Bull Arena Leipzig

Bundesliga

20 januari 2023

20:30

RB Leipzig
Bayern Munich
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 20 januari 2023 20:20.

Denk jij dat Blind gaat slagen bij Bayern München?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, daar zakt hij ook door het ijs
312+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie