Droomjaar Hartman krijgt vervolg met nieuw contract bij Feyenoord

Foto: Droomjaar Hartman krijgt vervolg met nieuw contract bij Feyenoord

Feyenoord heeft de ontwikkeling van Quilindschy Hartman beloond met een nieuw contract tot medio 2025. Een volgend hoogtepunt in het succesvolle jaar van de 21-jarige linksback.

Hartman is een product uit de jeugdopleiding van Feyenoord en maakte recent de stap naar het eerste elftal. Inmiddels speelde hij negen duels in de hoofdmacht, maar het seizoen begon nog op Varkenoord. “Bij Onder 21”, bevestigde de verdediger op de clubsite van Feyenoord. “Maar al snel bleek dat er bij het eerste elftal toch problemen waren op mijn positie, waardoor ik de kans heb gekregen en uiteindelijk heb ik ook veel minuten gemaakt.”

Hartman doelt op de linksbackpositie, die na het vertrek van Tyrell Malacia een zorgenkindje leek. Met de komst van David Hancko, Marcos López en Fredrik Bjorkan leek Hartman pas op de plaats te moeten maken. De Zwijndrechter knokte zich terug en kreeg de laatste weken veel minuten van trainer Arne Slot. Hij beloonde het vertrouwen met de assist op Santiago Giménez in het beslissende Europa League-duel tegen Lazio, recent maakte Hartman zijn eerste treffer voor de hoofdmacht thuis tegen SC Cambuur.

Jaar vol hoogtepunten

Feyenoord beloont de ontwikkeling van Hartman door de verbintenis te verlengen tot 2025. “Het volgende hoogtepunt voor mij.” In dat opzicht komt de winterstop toch niet helemaal ongelegen, bevestigde de vleugelverdediger. “Het zijn bijna teveel mooie momenten om op te noemen. Nu kan ik even de tijd nemen om alles te beseffen van de laatste tijd, want er is heel wat gebeurd.”

Wordt Feyenoord kampioen dit seizoen?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

De vaste linksback van Feyenoord?

  • Ja, zou hem altijd opstellen
  • Dat is nog wat te vroeg
54+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie