‘Drommel vertrekt bij PSV’

Foto: ‘Drommel vertrekt bij PSV’

Joel Drommel stapte vorig seizoen met grote verwachtingen over van FC Twente naar PSV. Niet alleen de Nederlandse doelman zelf, ook de club verwachtte veel van de transfer. Anderhalf seizoen later hangt de vlag er voor Drommel héél anders bij.

Drommel werd twee seizoenen geleden als eerste doelman naar Eindhoven gehaald. Drommel moest de concurrentie aangaan met Yvon Mvogo, die op verzoek van Roger Schmidt van RB Leizpig werd gehuurd.

In eerste instantie won Drommel die concurrentiestrijd, mede door een enorme blunder van Mvogo in zijn debuutwedstrijd. Toch kon de oud-doelman van Twente zijn kunsten uit de Grolsch Veste niet evenaren in het Phillips Stadion. Sterker nog: Mvogo won zijn plek onder de lat terug, maar werd niet definitief aangetrokken aan het begin van dit seizoen.

PSV contracteerde in Walter Benítez een ervaren doelman die voor stabiliteit moest zorgen. Daardoor blijft Drommel voorlopig op het tweede plan bij PSV. Volgens het Eindhovens Dagblad ziet de doelman dat zelf niet meer zo zitten…

Drommel is wel de keeper in het bekertoernooi, maar wil aankomende zomer een transfer maken. Afgelopen winter hadden Spezia en Espanyol interesse in Drommel, die in Eindhoven moest blijven.

Het Eindhovens Dagblad schreef wel dat er in de zomer wél ruimte was voor een mogelijk vertrek. “Maar hij moet nog een halfjaar in Eindhoven blijven. Komt Drommel daarin ook niet aan spelen toe, dan zal hij komende zomer per se willen verkassen. PSV heeft dan een nieuwe tweede doelman nodig, terwijl Boy Waterman ook bij de club blijft.”

Drommel is een miskoop voor PSV

  • Ja
  • Nee
3310+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie