EK finale:

Spanje

-

Engeland
14 juli 21:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Driessen clasht met perschef Oranje: ‘Niet gepast om dit hier te doen’

Foto: Driessen clasht met perschef Oranje: ‘Niet gepast om dit hier te doen’

Valentijn Driessen heeft vrijdagmiddag voor irritatie bij perschef Bas Ticheler van de KNVB gezorgd door tijdens een persmoment met Nathan Aké en Virgil van Dijk herhaaldelijk te vragen ‘waarom de bondscoach Ronald Koeman zich aan het verstoppen is?’

Valentijn Driessen snapt niet waarom Ronald Koeman absent is op persconferentie

“Wat is de afweging om hier niet met Ronald Koeman te zitten? Die gaat zich nu zes dagen schuilhouden. Terwijl: hij is toch de leider van de troepen, lijkt mij”, vroeg Driessen, waarop Ticheler antwoordde: “Er komt vanzelf weer een persconferentie met de bondscoach aan.”

“Dat is over zes dagen, maar er is nogal wat gebeurd, natuurlijk. Dus wat is de afweging daarin?”, herhaalt de journalist zijn vraag. Ticheler: “Nou, dat is nu niet aan mij om dit soort vragen te beantwoorden. Ik zou zeggen: kies ervoor om spelersvragen te beantwoorden en over dit soort dingen wil ik op een ander moment graag met iedereen van gedachten te wisselen. Maar dat vind ik niet helemaal gepast om dat nu en hier te doen.”

Maar Driessen geeft niet op. “Nou, dat lijkt me toch wel. Dit is een persconferentie en Ronald Koeman is hier ook nog nooit geweest.” Dan is Ticheler er klaar mee: “Nee, maar die zit volgens mij op heel veel andere momenten ook aan een tafel. Maar goed, nu komen we toch in een discussie en daar is deze bijeenkomst echt niet voor bedoeld. Dus ga je gang.” Vervolgens richt Driessen zich dan toch maar tot Van Dijk en Aké.

Driessen heeft groot gelijk

  • Eens
  • Oneens
270+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie