Donnarumma is klaar met media en spreekt zich uit over relatie met Navas

Foto: Donnarumma is klaar met media en spreekt zich uit over relatie met Navas

Gianluigi Donnarumma is helemaal klaar met de geruchten dat hij in onmin leeft met Keylor Navas. De Italiaanse doelman noemt zijn concurrent zelfs ‘een vriend’, nadat L’Équipe nog beweerde dat een moeizame relatie tussen de twee keepers voor een onprettige sfeer in de kleedkamer van Paris Saint Germain zorgt.

Afgelopen zomer kwam Donnarumma als Europees Kampioen transfervrij over van AC Milan. De Italiaan verwachtte eerste keus te worden, maar coach Mauricio Pochettino blijft rouleren tussen de twee. “Ik maak me geen zorgen. Ik heb een uitstekende relatie met Keylor. Concurrentie hoort erbij en Keylor is een vriend van me”, stelt Donnarumma in gesprek met France TV. “Er zijn geen problemen, al wordt soms geprobeerd om verhalen te verzinnen. We hebben een sterke ploeg en daar hoort concurrentie bij.”

“Winnen, winnen, winnen”

“We zijn allebei kalme persoonlijkheden. We doen allebei ons best en vervolgens neemt de trainer zijn besluit. We staan tot zijn beschikking en we willen allebei het maximale geven.” De 22-jarige goalie geeft wel aan ‘meer druk te ervaren’ in Parijs dan in Milaan. “Ik zit bij een club die alles wil winnen wat er te winnen valt. Dit is pas mijn begin hier. Aan mijn ambities is niets veranderd: ik wil winnen, winnen, winnen.”

Donnarumma kreeg afgelopen zomer nog veel lof voor zijn rol in de Europese titel van Italië. Hij maakt samen met Édouard Mendy (Chelsea) en Manuel Neuer (Bayern München) kans om deze maand gekroond te worden tot The Best FIFA Men’s Goalkeeper.

Houdt PSG de nul tegen Lyon? 3.5x je inzet bij bet365!

Snap je dat Pochettino blijft rouleren?

  • Ja, prima keuze
  • Nee, wat een onzin is dat
71+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie