Derksen reageert fel op ophef over transgender-grap bij VI

Foto: Derksen reageert fel op ophef over transgender-grap bij VI

René van der Gijp kwam tijdens de afgelopen uitzending van Voetbal Inside als vrouw verkleed aan tafel, doelend op de Belgische journalist Bo van Spilbeeck. Het leverde erg veel kritiek op, maar Johan Derksen vindt dat onzin.
Zender RTL meldde ook al dat ze de grap niet konden waarderen. “Ik sta er heel eenvoudig in: als RTL zich met de inhoud van het programma wil bemoeien, moet het mij onmiddellijk van de buis halen”, reageert Derksen bij De Telegraaf.
“Ze zouden niet zo snel in paniek moeten raken. Je kunt van alles van ons programma vinden. Maar of je het nou leuk vindt, smakeloos, of wat dan ook… het is onsprogramma. Ik zit niet echt te wachten op een zedenpreek van RTL.”
Vindt Derksen het dan niet ‘dapper’ van Van Spilbeeck? “Hij verkleedt zich als vrouw en gaat zo de hond uitlaten. Tjongejonge, wat dapper.. Nu de talkshowtafels overspoeld worden door hypocriete mannen en vrouwen die Nederland vertellen wat we wel en niet mogen zeggen, is een grap over een transgender minstens net zo dapper.”

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie