EK finale:

Spanje

-

Engeland
14 juli 21:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Derksen kookt van woede door ‘schandalig’ Oranje en KNVB

Foto: Derksen kookt van woede door ‘schandalig’ Oranje en KNVB

Johan Derksen is niet te spreken over de manier waarop Oranje en de KNVB omgaat met de meegereisde fans vanuit Nederland. De tv-persoonlijkheid stelt dat zij zich veel dankbaarder zouden moeten opstellen richting het trouwe Oranje-legioen.

Johan Derksen laakt houding van het Nederlands elftal en de KNVB richting eigen fans

“Weet je waar ik een slecht gevoel bij heb?”, vroeg Derksen aan presentator Wilfred Genee bij Vandaag Inside Oranje. “Dat Oranje-legioen, dat vind ik heel indrukwekkend. Er is geen land dat zoveel positief ingestelde mensen verkleed in Duitsland krijgt. Mensen die niks kapot maken en gewoon bier drinken en feesten. Maar ik vind dat het Nederlands elftal en de KNVB zich schandalig opstellen tegenover die mensen.”

Boze Snor

De Snor meent dat de spelers wat meer moeite mogen doen om de supporters te bedanken. “De media krijgen vaak een niet interessante persconferentie met Koeman die niks zegt en een spelertje erbij die al helemaal niks zegt. Dan zit er een voorlichter bij die bij een verkeerde vraag ingrijpt…”

Het leidt overduidelijk tot frustratie bij Derksen. “Die mensen hebben ervoor gespaard, hebben geld uitgegeven en gaan daarheen om hun land te steunen. Dan denk ik: als spelers geef je die fans een gigantische veer in de reet en dan bedank je ze! Maar wat doet Koeman? Een jongen van De Telegraaf stelt een verkeerde vraag en na de oefenwedstrijd staat hij ze niet meer te woord en fietst hij er gewoon langsheen.”

Goed punt van Derksen?

  • Helemaal mee eens
  • Ik beleef dat anders
887+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie