EK finale:

Spanje

-

Engeland
14 juli 21:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Derksen ‘glimlacht’ om kritisch journaille

Foto: Derksen ‘glimlacht’ om kritisch journaille

Johan Derksen kan het niets schelen dat hij zo nu en dan eens flink aan de schandpaal wordt genageld. De Vandaag Inside-coryfee was naar eigen zeggen onlangs nog aan de beurt in de Volkskrant, maar kan zich er totaal niet druk om maken.

Derksen geeft niets om keiharde kritiek

Derksen neemt in het populaire praatprogramma Vandaag Inside geen blad voor de mond en dat levert soms felle kritiek op. Derksen zegt in De Telegraaf echter nauwelijks stress te ondervinden, ondanks dat hij vaak onder een vergrootlas ligt. “Wat heel prettig is aan mijn karakter: ik trek me niets aan van stukken in de krant en programma’s waarin ik word genoemd. Datzelfde geldt voor sociale media.”

De Snor haalt vervolgens een voorbeeld aan. “Ik heb weleens gehad dat in één week zeven columnisten van de Volkskrant mij tot de enkels afbraken. Daar kan ik om glimlachen, ik lig er geen minuut wakker van. In mijn familie kennen we nauwelijks stress en nervositeit.”

Ook gaat Derksen erop in of dat ook voor zijn schoonfamilie geldt. “In de familie van mijn vrouw tref ik nogal veel afgestudeerde NRC-lezers aan met GroenLinks-sympathieën. Die schudden vaak met hun hoofd als ze mij te ver vinden gaan in mijn opvattingen.” Derksen is vanaf vrijdag 14 juni weer te zien in Vandaag Inside Oranje.

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Mag jij Derksen graag horen?

  • Ja, absoluut
  • Nee, ik vind het helemaal niks
378+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie