‘Delegatie Benfica in Rotterdam om transfer Kökcü rond te maken’

Foto: ‘Delegatie Benfica in Rotterdam om transfer Kökcü rond te maken’

Benfica is voornemens om Orkun Kökcü spoedig binnen te halen. Volgens De Telegraaf is een Portugese delegatie naar Rotterdam afgereisd om de komende 24 uur tot een overeenkomst te komen.

Topseizoen Kökcü

De Turk heeft een zeer succesvol seizoen bij Feyenoord achter de rug. Niet alleen slaagde de aanvoerder erin om met zijn team het landskampioenschap binnen te halen, ook liet hij zichzelf voetballend positief zien. Het zorgde de voorbije weken voor nadrukkelijke belangstelling van Benfica, terwijl hij ook bij andere clubs hoog op het lijstje kwam te staan.

Zo zijn er eveneens verschillende Engelse partijen die het wel zien zitten om zijn handtekening te bemachtigen. Aston Villa, Brighton, Tottenham Hotspur, Liverpool en Manchester United zouden achter de schermen al wat lijntjes hebben uitgegooid, waardoor Benfica weet dat het snel moet handelen.

Ultiem bod van Benfica

Naar verluidt wil de middenvelder voor de Nations League-wedstrijden met Turkije zijn toekomst hebben bepaald. Daar wil Benfica gebruik van maken door donderdag een niet af te wijzen bod neer te leggen. De aankomende 24 uur vinden er daarom gesprekken plaats tussen de partijen.

Feyenoord zou minimaal 40 miljoen euro aan Kökcü willen verdienen, waarvan de club 30 miljoen euro rechtstreeks wil ontvangen. De overige 10 miljoen euro wil het verdienen wanneer de voetballer wordt doorverkocht. Daarmee verbreekt Kökcü zo goed als zeker het transferrecord van de Rotterdamse club.

Past Kökcü bij Benfica?

  • Ja, absoluut
  • Nee, ik vind van niet
523+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie