De Mos en Hans Kraaij Junior maken ruzie: “Kom op, hé”

Foto: De Mos en Hans Kraaij Junior maken ruzie: “Kom op, hé”

Aad de Mos en Hans Kraaij Junior zijn zondagochtend te gast bij Goedemorgen Eredivisie op ESPN. Gedurende de uitzending kregen beide mannen ruzie met elkaar over hun kijk op Jong Oranje.

Verbeteringen tijdens duels Jong Oranje

Het programma heeft wederom meerdere gasten, waaronder Michael Reiziger. De bondscoach is uitstekend gestart bij Jong Oranje en is er in een korte tijd in geslaagd dat het team beter functioneert en meer vreugde uitstraalt. In de kwalificatie heeft dit gezorgd voor vier overwinningen en een koppositie in de groep.

Kraaij Junior sprak in de uitzending over het spelplezier, dat Jong Oranje onder leiding van de voormalige bondscoach Erwin van de Looij was verdwenen. De oefenmeester speelde vaak in een 4-2-2-2 opstelling, waarvan de analist allerminst gecharmeerd was. Volgens hem was het spel destijds dan ook niet om aan te zien.

Ruzie tussen De Mos en Kraaij Junior

De Mos was het volledig oneens met de analyse en stelde dat het niet om het spelplezier, maar om de tactische keuzes gaat. “Hij doet het heel erg goed. Dus ik weet niet wat Hans vertelde over spelplezier, want daar gaat het helemaal niet om. De uitvoering is gewoon heel goed. Het waren moeilijke wedstrijden”, stelde De Mos.

Beide mannen gingen vervolgens nog even met elkaar door, terwijl Reiziger zich niet met het gesprek bemoeide. “Kom op, hé. Moeilijke wedstrijden? Ik kijk alles”, liet Kraaij Junior weten. “Maar het maakt mijn niet uit dat je me aan wil vallen.” De Mos maakte daarna nog een statement: “Het voetbal is terug, en dan komt het plezier vanzelf Hans.”

Wie heeft er gelijk?

  • Kraaij Junior
  • De Mos
417+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie