De 11 opmerkelijkste verhalen over Balotelli

Soccernews

Mario Balotelli is pas 25 jaar en voor menigeen begint een voetbalcarrière dan pas echt te bloeien. Het is te hopen dat de Italiaanse aanvaller dezelfde weg volgt, aangezien zijn route nu vooral incidenten blootlegt. [i]SoccerNews.nl[/i] zet elf opmerkelijke verhalen op een rijtje.

[b]11. Opvallende kapsels[/b]
AC Milan huurt Balotelli voor de rest van het seizoen van Liverpool, waar hij in zijn debuutseizoen volledig flopte. In het huurcontract is een opvallende voorwaarde opgenomen: opvallende kapsels zijn verboden. [i]Super Mario[/i] wil zichzelf graag laten zien en is daarom regelmatig met een nieuw, extrovert kapsel te bewonderen. Dat lijkt verleden tijd, alhoewel…

[img]//uploads/mario-balotelli(liverpool)(03-10-2014)(1).jpg[/img]

[b]10. Onbekende teamgenoot[/b]
Liverpool haalde Balotelli in de zomer van 2014 op bij AC Milan en telde daar een flink geldbedrag voor neer. Het avontuur bleek echter geen succes en dat is niet verwonderlijk. Het enfant terrible slaagde er na een aantal maanden nog steeds niet in om teamgenoot Joe Allen bij naam te noemen.

[b]9. Het dragen van een hesje[/b]
Bijna iedereen kent de beelden wel: Balotelli die als international van de Italiaanse voetbalploeg loopt te worstelen met een hesje. Na meerdere pogingen heeft de aanvaller het hesje nog steeds niet om, waardoor een assistent te hulp moet schieten om het probleem te verhelpen.

[b]8. Banden met de maffia?[/b]
In juni 2010 bracht Balotelli een bezoek aan Scampia, een berucht bolwerk van de maffia in Napels. De aanvaller werd gespot in de nabijheid van onder meer Marco Iorio, de vermeende maffiabaas die niet veel later werd gearresteerd wegens witwaspraktijken. Balotelli werd gehoord door de politie, maar ontkende banden te hebben met deze mensen.

[img]//uploads/mario-balotelli(09-06-2014).jpg[/img]

[b]7. Roken tijdens werkuren[/b]
Roken en topsport bedrijven worden niet gezien als een ideale mix, maar toch weigeren sommige profvoetballers te stoppen. Het is geen verrassing dat ook Balotelli regelmatig op deze manier actief is. De aanvaller werd onder meer betrapt op een toilet van de trein en in de kleedkamer terwijl teamgenoten nog extra werk deden na een training.

[b]6. ‘Why always me?'[/b]
Manchester City voetbalde jarenlang in de schaduw van de gehate stadsgenoot Manchester United, maar heeft sinds de buitenlandse overname een hevige strijd ontwikkeld. In oktober 2011 imponeerde City door een 1-6 overwinning te boeken in het hol van de leeuw. Balotelli scoorde, maar in plaats van uitbundig te juichen toonde hij een shirt met de tekst ‘Why always me?’.

[img]//uploads/mario-balotelli(special)(1).jpg[/img]

[b]5. Ruzie met collega’s[/b]
Balotelli ligt regelmatig in de clinch met anderen en dat is zelfs op professioneel niveau aan de orde. Zo had de aanvaller het aan de stok met teamgenoten Nigel de Jong en Aleksandar Kolarov. Het meest opvallende is echter dat hij ruziede met coach Roberto Mancini. In 2013 ontstond er bij Manchester City zelfs duw- en trekwerk door toedoen van de Italianen.

[b]4. Problemen met autorijden[/b]
Profvoetballers zijn vaak te bewonderen in prachtige auto’s en ook Balotelli mag zich graag op de weg laten zien. Afstanden legt hij echter zo snel mogelijk af en het logische gevolg is dat het boetebedrag hoog is opgelopen. Daarnaast werd zijn auto meerdere malen in beslag genomen en recentelijk werd zelfs zijn rijbewijs afgenomen.

[img]//uploads/mario-balotelli(ac-milan)(10).jpg[/img]

[b]3. iPhone 6 belangrijker dan trainen[/b]
Balotelli raakte tijdens zijn verblijf in Liverpool onder de indruk van een nieuw speeltje van een teamgenoot: de iPhone 6. Op het trainingsveld klaagde de aanvaller vervolgens over een hamstringblessure en dus werd hij naar binnen gestuurd. Toen de rest van de selectie terugkeerde in de kleedkamer, beschikte Balotelli opeens ook over de iPhone 6. En de blessure was genezen…

[b]2. Darten zonder dartbord[/b]
Darten is een heuse sport geworden en de regels zijn voor iedereen te begrijpen. Balotelli zou Balotelli echter niet zijn door het heel anders aan te pakken. Als aanvaller van Manchester City vond hij het nodig om dartpijlen vanaf de eerste etage te gooien in de richting van jeugdspelers. Gelukkig raakte er niemand gewond.

[img]//uploads/mario-balotelli(special)(5).jpg[/img]

[b]1. Vuurwerk in huis[/b]
Stunten met vuurwerk is op straat al af te raden, maar Balotelli trekt zich daar niets van aan. De Italiaan ging zelfs nog een stap verder door te experimenteren in zijn eigen huis. In oktober 2011 stak Balotelli vuurwerk af in zijn badkamer en daardoor ontstond een brand plus een bijbehorende kostenpost van bijna een half miljoen euro.

Wat is het meest bizarre verhaal?

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10 of 11
1252+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

13:04
24+
‘Ajax, PSV én AZ azen op Eredivisie-spits’
12:48
21+
‘Go Ahead Eagles wil shoppen bij Feyenoord’
12:33
48+
Bijlow laat zich uit over EK met Oranje en concurrent Wellenreuther
12:16
263+
Grootse Ajax-terugkeer ‘off the record al aan aantal mensen verklapt’
12:00
948+
‘Dreun voor Steven Berghuis én Noa Lang’
11:40
115+
Antony neergesabeld: “Dan ben je toch een lul?”
11:25
347+
‘Drietal op weg naar Feyenoord-uitgang’
11:10
70+
Jonk over ‘pijnlijk’ Volendam-vertrek: “Mijn vrouw werd zelfs uitgescholden”
10:50
86+
Te Kloese baalt van Kuip-dossier: “Is het laatste woord nog niet over gesproken”
10:35
430+
Ajax-terugkeer voor Davy Klaassen?
10:20
220+
‘Megaklap voor sportzender’
10:00
173+
Giménez gelooft in Feyenoord-titel: “Het kan nog”
09:58
205+
Van den Brom en Sneijder laken ‘schandalig’ Ajax-vertrek
09:43
87+
‘Oranje-tweetal hoofdpijndossier voor Ronald Koeman’
09:29
205+
Kieft laakt Slot: “Feyenoord is uiteindelijk de tweede keus”
09:13
92+
De Mos ziet ‘voordeel’ voor PSV in blessure Dest
08:56
294+
‘Tweetal nóóit meer in Vandaag Inside’
08:38
298+
‘PSV hakt knoop door over Ramalho’
08:27
106+
‘Bayern nadert akkoord met topfavoriet’
08:12
131+
Van der Gijp lyrisch over ‘kilometervreter’: “Níet normaal man!”
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie