Club Brugge-terugkeer lonkt voor Schreuder: ‘Ze hebben hem te makkelijk laten gaan’

Foto: Club Brugge-terugkeer lonkt voor Schreuder: ‘Ze hebben hem te makkelijk laten gaan’

Alfred Schreuder lijkt zich op te kunnen gaan maken voor een terugkeer bij Club Brugge. De Belgische topclub verkeert momenteel in zwaar weer en werd dinsdagavond door Benfica op kansloze wijze uitgeschakeld in de Champions League (5-1). De roep om het ontslag van huidig Club Brugge-trainer Scott Parker is groot, waardoor een terugkeer voor Schreuder lonkt. Ook Youri Mulder zou het een logische zet vinden.

Mulder vertelde nog contact gehad te hebben met Schreuder over een mogelijke terugkeer bij Club Brugge, maar hoorde er niets over. Nu de Belgische topclub de laatste weken slecht presteert lijkt men toch te opperen voor een terugkeer van de oefenmeester.

In de Studio van Ziggo Sport liet Mulder weten het als ‘een logische zet’ te zien. “In België heeft hij het fantastisch gedaan. Bij Club Brugge denken ze nu misschien ook wel: we hadden meer moeite moeten doen om Schreuder te behouden. Ze hebben te makkelijk gedacht.”

Schreuder vertrok afgelopen zomer naar Ajax, maar het avontuur in Amsterdam werd geen succes voor de oefenmeester die eerder dit jaar zijn ontslag kreeg. Een terugkeer naar Club Brugge lijkt Mulder nu wel aannemelijk. “Schreuder heeft het gewoon geweldig gedaan daar.”

Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 12 maart 2023 13:29.

Is Schreuder een goede trainer voor Club Brugge?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, hij gaat daar nu ook falen
38+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie