Britse pers hard voor Van de Beek: “Geen enkele chemie”

Foto: Britse pers hard voor Van de Beek: “Geen enkele chemie”

Donny van de Beek heeft donderdagavond zijn kans niet gepakt bij Manchester United. De middenvelder begon verrassenderwijs in de basis tegen Real Sociedad (0-1 zege), maar krijgt een negatief oordeel in de Britse media.

The Sun deelde Van de Beek een 4 uit, het laagste van alle cijfers. Volgens de tabloidkrant deed de voormalig Ajax-middenvelder nagenoeg alles fout. “Van de Beek verzuimt opnieuw om zijn kans te grijpen”, luidt de conclusie dan ook. “Hij toonde aan roestig te zijn en was volledig onzichtbaar in de eerste helft. Na de pauze veranderde daar weinig aan.”

Manchester Evening News deelt Van de Beek een nog slechter cijfer uit: een 3. “Hij vertoefde in niemandsland en had geen enkele chemie met zijn ploeggenoten. Hij kreeg een kans, maar maakte geen moment de indruk dat hij die zou pakken.” Wat MEN betreft heeft de Nederlander ‘zijn beste kans tot nu toe’ om zeep geholpen, juist omdat er tegen Aston Villa een vacature op het middenveld is.

De lokale krant benadrukt dat Van de Beek, die wel lof kreeg van manager Erik ten Hag, nog niet is afgeschreven. “Er zullen zeker meer kansen komen voor Van de Beek en het is correct om te vermelden dat hij nog wedstrijdfit moet worden, maar het aantal kansen om zich te bewijzen bij de club neemt wel af.”

Aston Villa
Manchester United
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 6 november 2022 14:58.

Is het over en uit?

  • Ja
  • Nee
83+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie