BOM ontploft: PSV geen FAMILIE meer | Twee Viertje met Aad #37

Foto: BOM ontploft: PSV geen FAMILIE meer | Twee Viertje met Aad #37

Er is een bom ontploft bij PSV: trainer Ruud van Nistelrooij stapte plotseling op en liet de PSV-familie in tranen achter. Of ja familie, volgens Aad de Mos kan je daar helemaal niet meer van spreken. “PSV was altijd een familiaire club, maar dat is het nu totaal niet meer”, zegt hij in de nieuwste aflevering van de SoccerNews.nl-podcast Twee Viertje met Aad. De oud-trainer van PSV die dicht bij het trainingscomplex van de Eindhovense club woont weet meer dan jij en ik en vertelt ons alle ins en outs.

Twee Viertje met Aad aflevering 37: Van Nistelrooij weg, Slot blijft en Heitinga weet van niets

De Mos maakt natuurlijk praktisch zelf deel uit van de PSV-familie. Zo sprak de SoccerNews.nl-analist drie kwartier met Van Nistelrooij en hoorde hij dat de PSV-coach eigenlijk nog graag verder had gewild. Er speelde echter meer krachten in Eindhoven. Ontevreden spelers, klagende zaakwaarnemers en trainers die het beter weten. Als klap op de vuurpijl maken de PSV-directeuren Marcel Brands en Earnest Stewart er ook een potje van. Gelukkig heeft De Mos wel een héél duidelijk en hard advies voor hen.

Dat is niet alles, want De Mos las op SoccerNews.nl dat Arne Slot trainer blijft bij Feyenoord. Hij had besloten om niet in te gaan op de avances van Tottenham Hotspur en liet zich verleiden door de Feyenoord-miljoenen en de mogelijke successen in de Champions League. ‘Keurig, Arne’, dacht De Mos. ‘Jij hebt goed geluisterd.’ Want vorige week adviseerde hij nog aan Slot om bij Feyenoord te blijven. De meestervoorspeller legt uit hoe goed Feyenoord gaat presteren in de Champions League en wat daar nog voor nodig is.

Uiteraard blikken we ook alvast vooruit op FC Twente – Ajax en AZ – PSV en weet De Mos al wie het centrale verdedigingsduo van Oranje gaat worden. Ook bespreken we de toekomst van Jurriën Timber en vindt De Mos het ook haast zielig hoe er om wordt gesprongen met Ajax-man John Heitinga. Je hoort en ziet meer in aflevering 37 van Twee Viertje met Aad!

Twee Viertje met Aad 

Oud-trainer, voetbalanalist, rekenwonder en meestervoorspeller Aad de Mos verschijnt wekelijks in een podcast van SoccerNews.nl: Twee Viertje met Aad. In de podcast, waarvan het tweede seizoen inmiddels afgetrapt is, praat de voormalige coach van Ajax en PSV met presentator Eimert Pruis over het laatste voetbalnieuws, actuele wedstrijden en natuurlijk randzaken. Hij geeft ongevraagd advies, reageert op een staalscherpe stelling en blikt vooruit op het weekend. Jij wil natuurlijk als eerste weten wat Aad te vertellen heeft. Abonneer je daarom nú op ons kanaal!

Welke club is een echte familieclub?

  • Ajax
  • PSV
  • Feyenoord
  • Andere club, ik reageer wel onder de YouTube-video
609+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

21:46
39+
‘FC Utrecht neemt rigoureus besluit’
21:27
86+
Toptalent kiest voor Ajax: “Geweldig”
21:16
30+
‘Bayern München verrast met nieuwe hoofdtrainer’
20:47
218+
Derksen vreest voor ‘lachwekkend’ besluit Ajax
20:30
58+
‘Xavi blijft bij Barcelona’
20:13
59+
Advocaat laat grote droom uitkomen: “Mega blij”
19:45
293+
‘Feyenoord sluit miljoenendeal met Qatarees bedrijf’
19:29
134+
Henk Spaan haalt keihard uit naar Koeman
19:14
140+
Schouten onthult geheim: “Ik zal dat niet snel doen”
18:52
445+
‘Ajax gaat voor voormalig PSV-target van 15 miljoen’
18:31
47+
Gedrag Vinícius blijft kritiek opleveren: “Mensen proberen je op te naaien”
18:20
87+
Joey Kooij, doe niet zo BAZIG! | Raad van Aad #39
18:10
30+
Excelsior-doelman stopt op 29-jarige leeftijd en richt zich op trainersvak
17:50
100+
Oosting baalt van situatie ‘absolute teamplayer’ Brenet
17:29
95+
‘Ajax-flop maakt prachtige stap in eigen land’
17:08
48+
Kökcü sluit weer aan bij Benfica na verzoenend gesprek met Schmidt
16:47
186+
Van ‘t Schip schuldig aan blessure Brobbey? “Je weet dat het fout kan gaan”
16:26
36+
Geschorste Tonali krijgt te maken met nieuwe aanklacht
16:05
142+
Messi weet wanneer hij gaat stoppen: “Dan zal ik dat zeker doen”
15:40
9719+
‘Publiekslieveling spotgoedkoop naar Ajax’
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie